anila
Fanka BB :)
Anezram - tak bardzo sie ciesze ze Maja jest dla Ciebie zrodlem radosci i dumy :-) to fantastyczne obserwowac jak maluchy sie rozwijaja 
Dlaczego należy kłaść niemowlęta na podłodze? - Dzieci są ważne obejrzyjcie filmiki - mała Liz jest absolutnie genialna... smiałam sie i cieszyłam jakby to bylo moje wlasne dziecko
z moich obserwacji wynika ze Marysia jest na etapie podnoszenia bioderek
moze tez zacznie sie obracac...
pogoda paskudna... i ja tez zakatarzona...
ach Iza ciesze sie ze udalo sie cos ustalic - powodzenia!
miłego dnia !

Dlaczego należy kłaść niemowlęta na podłodze? - Dzieci są ważne obejrzyjcie filmiki - mała Liz jest absolutnie genialna... smiałam sie i cieszyłam jakby to bylo moje wlasne dziecko

z moich obserwacji wynika ze Marysia jest na etapie podnoszenia bioderek
moze tez zacznie sie obracac...pogoda paskudna... i ja tez zakatarzona...
ach Iza ciesze sie ze udalo sie cos ustalic - powodzenia!
miłego dnia !

mojej pediatry nie było a byłam zdesperowana i poszłam z młoda do innej. Ale wiem jedno ,to sojowe to zwróciła spowrotem i nie bede go jej dawac! Wróciliśmy do pepti,dam mu szanse ,poczekam 2/3 tyg na rezultaty. Narazie odpuszcza jej juz jakiekolwiek krople i zobaczę jak będzie z brzuszkiem . Jak będzie to samo to spowrotem bedej jej dawała ten delicol. Moze w połączeniu z pepti bedą lepsze rezultaty. Kurde pisałam ze szpital eksperymentowal,a ja teraz sama nie lepiej robię
Ale muszę znaleźć złoty środek żeby jej pomoc!
odstawiłam kapsułki i uczulenie znika, więc i może Franiowi jakiś składnik cebionu nie pasi.