Smile_
Antek, Franek i Staś
Bishopka - durne te uczulenia i nietolerancje ^^. Witamina c, d3....
Ja musze frankowi polozyc pieluche na klatce piersiowej jak mu przebieram pampersa. W innym wypadku jest ryk. Czasami klade na niego bodziaka jak pieluchu nie ma pod reka..
Ja Franka tez karmie prawie na siedzaco i tez w polowie pozwalam mu odbic. Aaa i oczywiscie cos mundaje do trzymania, bo inaczej sie wierci i rozprasza.
Przymierzylam dzisiaj z ciekawosci spodnie sprzed roku. Sa dobre
. Ciasne, bo ciasne, ale wchodze. Po porodzie zatrzymywaly mi sie na kolanach. Wyzej nie moglam ich podciagnac. Jeszcze troche przyjdzie lato, a ja sie bede miescic w swoje stare ciuchy
... Musze przymierzyc sukienki. Dwa tygodnie temu nie moglam zapiac zamkow. Moze teraz bedzie lepiej.
Ja musze frankowi polozyc pieluche na klatce piersiowej jak mu przebieram pampersa. W innym wypadku jest ryk. Czasami klade na niego bodziaka jak pieluchu nie ma pod reka..
Ja Franka tez karmie prawie na siedzaco i tez w polowie pozwalam mu odbic. Aaa i oczywiscie cos mundaje do trzymania, bo inaczej sie wierci i rozprasza.
Przymierzylam dzisiaj z ciekawosci spodnie sprzed roku. Sa dobre
I też kładziemy tetrówkę na klatę przy przewijaniu, aleto bardziej z tego względu, żeby się nie obsikał;-). Teraz po raz pierwszy trafiło nam się paskudne odparzenie, już drugi dzień trzyma. Tak się zastanawiam ile jeszcze czasu dać obecnemu kremowi na wygojenie? Ktoś się orientuje ile to "standardowo" trwa?
wszystko na nie bicie i rzucanie sie na podloge chyba super niania potrzebna
, a od Ciebie też wymaga i cierpliwości i wytrwałości bo jak teraz przesuniecie granice bo nie będziesz miała siły z nim walczyć to potem trudno będzie znów je przywrócić... podziwiam... ja z jedną małą Marią która jest kochanym dzieckiem padam na twarz co wieczór...
i obiad do zrobienia ... a na tą pogodę nic mi się nie chce