wawka2013
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.Czy mogę dołączyć do Waszego forum? Będąc w ciąży trochę się zgapiłam, że istnieją fora dla mam kwietniowych. Teraz gdy mój maluszek pozwala na chwile dla siebie postanowiłam nawiązać nowe kontakty. Mieszkam w Warszawie. Moje koleżanki nie mają jeszcze dzieci więc brakuje mi osób, z którymi mogę porozmawiać na tematy związane z niemowlakiem. Mam nadzieję, że będę mogła z Wami popisać. Dajcie znać,cze nie macie nic przeciwko.
). Zapraszamy na tematy Poznajmy się i z fotkami.
nie wiem moze to te skoki rozwojowe... I wogole taka marudna była :/ byłam dzisiaj w CH (czyt chciałam kupić kiecke na chrzest) ale te co mi sie podobały na mnie jakoś dobrze nie wyglądały i wkoncu kupiłam kiecke w reserved
no i planowe kupienie kiecke na ślub kuzynki daleko w doop... Ahh szkoda gadać
A i na dodatek dostałam @. Brzuch boli ale nie jest tak tragicznie jak niektóre Kobity pisały ze miały masakre. Aa i kupiłam młodej sukienecze na chrzest. Biała ale ma różowego kwiatyszka na lewej piersi. A na dole ma wstawione paski zieleń żółc i jakiś kolor jeszcze. Zostało kupić sweterek do kościoła buciki i kapelusik. Stwierdziłam ze całej białej nie trzeba bo to przeciez mała dzidzia musi wyglądać pięknie 
Ja siedzę z młoda na balkonie
Nie ma to jak domowe :-)