Nef
Fanka BB :)
lenka to pozostaje awantura albo fantazjowanie
przypomniała mi się historyjka o przyjaciółce mojej babci (więc ta pani to już pewnie 80letnia staruszka)... jak ją mąż wkurzył, to mu powiedziała, że może sobie spadać, bo ma takie branie, że szybko sobie znajdzie lepszego... a jak chce się przekonać, to niech idzie 5 m za nią... no to mąż poszedł... i faktycznie, co jakiś chłop przechodził, to się bardzo za tą jego żoną oglądał
od razu spokorniał, no bo przecież wszyscy mu pewnie zazdroszczą....
a ta pani po prostu do każdego mijanego faceta wystawiała jęzor i robiła głupie miny
sposób, który przyjdzie tylko w dużym mieście, gdzie nie ma szans za spotkanie znajomego
moja babcia wciąż uwielbia tą historyjką opowiadać... słyszałam ją setki razy
pscółka o masażyście też mojemu M powiedziałam... jak masowała mnie sympatyczna Pani

przypomniała mi się historyjka o przyjaciółce mojej babci (więc ta pani to już pewnie 80letnia staruszka)... jak ją mąż wkurzył, to mu powiedziała, że może sobie spadać, bo ma takie branie, że szybko sobie znajdzie lepszego... a jak chce się przekonać, to niech idzie 5 m za nią... no to mąż poszedł... i faktycznie, co jakiś chłop przechodził, to się bardzo za tą jego żoną oglądał
od razu spokorniał, no bo przecież wszyscy mu pewnie zazdroszczą....a ta pani po prostu do każdego mijanego faceta wystawiała jęzor i robiła głupie miny

sposób, który przyjdzie tylko w dużym mieście, gdzie nie ma szans za spotkanie znajomego
moja babcia wciąż uwielbia tą historyjką opowiadać... słyszałam ją setki razy
pscółka o masażyście też mojemu M powiedziałam... jak masowała mnie sympatyczna Pani

i bądźmadry. Pójdę z nią w przyszłym tyg moze sie wkoncu uda! Kurcze jest tak gorąca ze nie mam na nic siły . Juz dwa spacery zaliczylismy jeden rano a drugi teraz
Wracam do domu, ana balkonie nadal ponad 28 i słońce w zęby. Mam upatrzony jeszcze duży parasolbalkonowy tylko sponsora muszę przekonać
jeśli którejś z was chce się pobawić...