hej
ja słyszałam ze taki pierwszy powazny kryzys laktacyjny to własnie w 3 miesiacu, dodatkowo wszystko w koło zaczyna interesowac i pózniej sa cyrki
mam takiego w..rwa,ze mnie zaraz rozerwie, tomek dostał goraczki ponad 38, pewnie anginy ciag dalszy tym bardziej ze o2 dwoch dni mówił ze go gardło boli wiec wiec w sumie ta temp to nie nowosc. ta nasza co chodzimy prywatnie lekarka jest do jutra na urlopie, ta druga tez prywatnie nie odbierała wiec stwierdziła, ze jak to angina to pojde do naszej przychodni, nie strace kasy na wizyte i paliwo. wiec dzwoniejest prawie 12.30 a lekarz przyjmuje do 13(do tego było zastepstwo bo ten nasz na urlopie) i jak dotre w ciagu 10 min to mnie przyjmie, ale mowie ze nie dam rady bo olka karmiłam, ale on zasnał to szybko do przychodni, u nich na zegarze było 42, w recepcji mi mówia ze musza sie zapytac tej piiiy czy mnie przyjmie, byłam spokojna no kurcze w koncu z dzieckiem z goraczka to te 5 minut jej nie zbawi. oj bardzo sie myliłam, jak ona wyszła do łazienki(trzeba przejsc przez poczekalnie) to usłuszałam jak mówiał ze jak do 13 to do 13, nie ma, do domu.to jej słowa, wredna suka. poszłam tylko do recepcji ze rozumiem ze nie przyjmie, to zrobiły mine i sie spytały czy na jutro zapisac, podziekowała, w sumie to co one mogły

co za babsztyl i to lekarz, kobieta do c holery matka,
i dziekuje wam za odzew wczorajszy, oj porzadku to ja w domu nie mam , oj nie, tym bardziej ze ja jedyna sprzatajaca w tym domu

i stado much

, mi nie chodziło o to ze on nie docenia mojej pracy tylko ze mu sie nie chce doopska nigdzie ruszyc a ile mozna siedziec samemu, jak ja wychodze nawet na sp[acer to sobie moge co najwyzej z kłosami i trawa , pogadac, no mozna czasami *******ca dostac, mozna, a teraz i tak nigdzie sie nie wybierzemy co najwyzej do lekarza, a pozniej moze jeszcze antka chwyci