Hej Dziewczyny, my po 18stce i poprawinach. Wczoraj był mega dzielny, wytrzymał 2,5 godziny, potem już był mocno zmęczony, więc poprosiłam o transport do domu. A jakie zbudził zainteresowanie - głównie przez strój.

Niebieska koszula, czerwona muszka

wyglądał bosko!! Dzisiaj na poprawinach było gorzej... Nie wiem, czemu, ale nie mógł tam zasnąć... Więc po 3 godzinach pojechałam do domu... za dużo wrażeń, za głosno... Nie fajnie...
Zdążyłam sie pokłócić z mamą... Ciężko się z nią mieszka... Ale nie mam innego wyjścia, nie mam gdzie się wyprowaadzić
Aaaa,dziewczyny, mam do Was pytanko - jak kompletujecie ubranka dla swoich maleństw, jak to u Was wygląda sztukowo? Właśnie robiłam przegląd garderoby i na rozmiar 68, bo taki teraz jest akurat wyszło mi bardzo mało ubranek. Na szczęście wcodzimy jeszcze w niektóre rzeczy 62 (t-shirty z reserved)... A jeśli chodzi o rozmiarówkę miesięczną (0-3, 3-6, 6-9) to te 0-3 są już takie mocno ektra dopasowane, 3-6 takie idealne, nie za duże nie za małe... A dzisiaj założyłam mu koszule na rozmiar 6-9

i była w porządku, rękawy trochę za długie.
Napiszcie proszę, ile macie np bodziaków, bo ja mam aktualnie dobre 3 na krótki rękaw i 3 na długi. Wydaje mi się to mało

ogólnie coraz mniej w szafie tych ubranek, bo 3 worki wywiozłam.
Ja test ciążowy robiłam pod koniec lipca, a 2 sierpnia miałam wizytę u g i pierwsze zdjęcie maluszka