reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja zaszlam w ciaze 30 lipca :) Byla to nasza rocznica slubu. 29 lipca slub brali nasi znajomi. Robili wesele z noclegami. Pierwszy raz spedzilismy noc bez Antka, bo ten zostal u moich rodzicow. No i po dlugich staraniach sie w koncu udalo.

Ja mam drugi okres po ciazy. Leci ze mnie gorzej niz w pologu...a pierwszy okres byl taki fajny ^^.

reklama
hehe, ale was naszło na wspominki... ja nie pamiętam, może mam gdzieś kalendarzu, tak mniej więcej...;-)

dzieciaki uwielbiaja jazdę samochodem, ten monotonny szum:tak: my juz się powoli zastanawiamy, kiedy wybrać się do mojej babci - prawnuka pokazać. Czeka nas jakieś 3 godz. jazdy w jedną stronę.

Nef ja tez tak mniej więcej :-)
bo spodziewałam się, iż zaszłam w ciąże w maju...@ w czerwcu była ale jakaś tak ... i tak jakoś w połowie lipca dziwnie się czułam...organizm się szykował hi hi. co szłam na basen to liczyłam dni kiedy niebędę mogła iść bo @ przyjdzie a ona jakoś nie nadchodziła ha ha :-)

Smile_ ja sobie ledwo z 1 okresem radziłam. Śmiałam się, że chyba paczkę podkładów poporodowych kupię...wszystko przeciekało przez pierwsze dni...

Ostatnia edycja:
Hej, Hej
Witam was ciepło:-D wróciliśmy wczoraj wieczór z urlopu, było cudownie i jesteśmy mega zadowoleni oraz dumni , że mały tak dobrze zniósł podróż:-D z powodów niezwykle oczywistych- absorbujący cały mój czas maluszek niestety nie nadrobię i z góry Was przepraszam:-)a
ja zaszłam 10 tego lipca mieliśmy wtedy z M randkę, na której poszliśmy do kina na film jak urodzić i nie zwariować. Było też winko... i poszły konie po botonie:-)
Dobrego dnia:-)

Hej. Heh no faktycznie na wspomnienia sie wzialo.. :) ja dokładnie nie wiem którego zaszlam w ciążę bo bardzo miałam nieregularne @ to tez cieżko było ulokować te dni:/ ale jakoś w połowie lipca, bo w sierpniu juz @ nie miałam i 2 testy pozytywne:) jeju powiem wam ze juz bym mogła znowu sie starać :) hihi pomyślny co to będzie bo byc moze będzie powrót do UK:) u nas dzisiaj nawet słoneczne tylko bardzo wietrznie i szczerze to nawet mi sie nie chce z domu wychodzić:/ Lenka teraz drzemie , a ja staram sie od dzisiaj zapisywać ile spi o je.. U nas tez Molda w aucie spi ale jak sie stanie na światłach to albo sie budzi albo jest wiercenie,zależy jaki ma dzień . W następna niedziele mamy chrzciny i juz sie stresuje.. Hania super ze podróż sie udała:)

:) witam
Ja też ostatnio z mężem rozmawiałam że rok temu staraliśmy się o maleństwo zaszłam 16 lipca chodź staraliśmy się cały lipiec :) w sierpni zrobiłam testy 1 był negatywny 2 ledwo co pozytywny :) a mała Maja jest dziś z nami.
Dziewczyny ja zaczynam się nie pokpić Maja rośnie niesamowicie. Waga jej już jest niezła nie wiem co robić bo już chyba jesteśmy poza normą wagową. Wiem że lepiej jak jest nadwaga niż niedowaga ale może aja coś źle robię.

:) dotarlismy... ale tu wieje :D

powiem wam ze stale pory posilkow szalenie ulatwily nam podroz Mania juz pieknie do nich przywykla i nie placze tylko w okolicach posilku intensyfikuje ssanie rak :D jak zblizala sie godzina karmienia. mala sie budzila a my stawalismy na postuj
podroz wiec uplynela spokojnie teraz chlopcy juz w jeziorze mania spi a ja sie relaksuje :)

mile te wspomnienienia... potem bedziemy wspominac roczki pojcie do przedszkola pierwszej klasy matura

Hej Dziewczyny, my po 18stce i poprawinach. Wczoraj był mega dzielny, wytrzymał 2,5 godziny, potem już był mocno zmęczony, więc poprosiłam o transport do domu. A jakie zbudził zainteresowanie - głównie przez strój. :) Niebieska koszula, czerwona muszka :) wyglądał bosko!! Dzisiaj na poprawinach było gorzej... Nie wiem, czemu, ale nie mógł tam zasnąć... Więc po 3 godzinach pojechałam do domu... za dużo wrażeń, za głosno... Nie fajnie...

Zdążyłam sie pokłócić z mamą... Ciężko się z nią mieszka... Ale nie mam innego wyjścia, nie mam gdzie się wyprowaadzić :(

Aaaa,dziewczyny, mam do Was pytanko - jak kompletujecie ubranka dla swoich maleństw, jak to u Was wygląda sztukowo? Właśnie robiłam przegląd garderoby i na rozmiar 68, bo taki teraz jest akurat wyszło mi bardzo mało ubranek. Na szczęście wcodzimy jeszcze w niektóre rzeczy 62 (t-shirty z reserved)... A jeśli chodzi o rozmiarówkę miesięczną (0-3, 3-6, 6-9) to te 0-3 są już takie mocno ektra dopasowane, 3-6 takie idealne, nie za duże nie za małe... A dzisiaj założyłam mu koszule na rozmiar 6-9 :) i była w porządku, rękawy trochę za długie.

Napiszcie proszę, ile macie np bodziaków, bo ja mam aktualnie dobre 3 na krótki rękaw i 3 na długi. Wydaje mi się to mało :) ogólnie coraz mniej w szafie tych ubranek, bo 3 worki wywiozłam. :)

Ja test ciążowy robiłam pod koniec lipca, a 2 sierpnia miałam wizytę u g i pierwsze zdjęcie maluszka :)

reklama
Anka super ze Ksawery taki dzielny chłopak :) nas czeka jeszcze ślub kuzynki w sierpniu a kościół dopiero będzie o 19!:// i nie wiem jak to Lenka wytrzyma. Najwyżej żyjemy tylko obiad i do domu:/ jeju wydaje mi sie ze to bardzo mało ... Samych bodziakow z dl rek mamy 14 jeszcze dobrych, niektóre większe, kr rękaw ok 20 dobrych i większych . Dotego bluzeczki na teraz i pozniej 10,sukienki, spodnie getry... A i tak juz bardzo dużo rzeczy poodkladanych bo za małe:/ niektóre nawet nie użyte jeszcze były .:/ jeśli masz gdziesz w pobliżu sklep Pepco to polecam:) tanio i czesto przeceny fajne:) np bodziaki po 4-5 zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry