reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez włąsnie przegladam nosidłą bo rece odpadaja ale ceny mnie powalaja a nie wiem czy mojemu dzieću dogodzę tym a kasa wywalona w błoto a trzeba pewno nowy wózek kupic spacerowy bo na siedzaco to nie ma spania tylko krzyk a jak połoze to i łozeczkow ywstaczy i juz spi :szok:
i musze zakupic nianie elektroniczna bo mimo małej powierzchni mieszkalnej jak robie cos w kuchni to nie wszystko moge zasłyszec jak chodzi okap zmywara kuchnia jakie wy macie? bo teraz poczytałam ze sa z szumem i bez heheheeh

Ostatnia edycja:
reklama
Anka - ja mam dlugich bodziakow z 20, bo po starszaku. Krotkie musialam kupic i mam taakich pasujacych z 10. Troche za duzych tez z 10. Do tego spodenki, spodnie, kamizelki, kardigany, bluzy. Troche tego jest. Chociaz Antek Franka i tak pobil. Ten samych pasujacych t-shirtow ma 22szt. Z tego 13 jeszcze ani razu nie zalozyl.

Czy wasze dzieci tez puszczaja takie strasznie glosne baki? Ja moge drzwi do sypialni zamknac i miec wlaczony telewizor i slysze jak Franek pierdzi. A odleglosc nie mala, bo z 20 krokow mam z kanapy do jego lozeczka. Czasami puszcza takie baki, ze sie w nocy budze ^^

U nas operacja pampers zakonczona sukcesem. Antek juz bez pieluch w dzien. W czwartek sikal jak przez ostatnie 3 tygodnie w majtki. Rece mi opadaly. Ledwo jedna kaluze wytarlam to juz druga byla. Na koniec dnia jeszcze zrobil kupe w majtki gdy maz mu ksiazeczke czytal. Maz sie zdenerwowal i na niego nakrzyczal. Poobrazali sie. Antek nawet pytal "Czemu na mnie tak krzyczysz?". No i wstal w piatek rano i jakby nigdy nic sam zaczal chodzic do lazienki. Sika i robi kupe sam. Pojdzie, sciagnie spodnie i majtki, zalatwi sie, spusci wode, ubierze sie i umyje rece. Kupe zobaczylismy w nocniku juz po jakims czasie, bo zrobil a nie powiedzail. No i od tego piatku zero wpadek. Zobacze jak mu jutro w przedszkolu pojdzie.

Lece spac. Dobranoc.

smile - brawo dla Antka :)

Ja właśnie kupiłam teraz w tesco body na 6-9 i 9-12 po 6 szt bo mam po Marusiu ale już takie "zużyte" na wyjście się nie nadają po domu ok. I pajace na 6-9 sztuk 2 bo to na piżamki tylko a mam po Marku 3, więc będzie ok.

witajcie z Kaszub...

smile brawa dla Antka :)
anka-ja mam po kolo 10 szt na 68 ale te rezmiarowki sie zazebiaja i czesc 62 jest jeszcze ok... w c&a sa przyzwoite ceny

a ja gapa zapomnialam trzech waznych rzeczy i o ile jedna moge kupic - pokrowiec przeciwdeszczowy na wozek a do tego recepte ktora potrzebuje i uwaga uwaga-chuste ktora miala byc na wedrowki po lasach :(

troche jestem zla
milego dnia!

Kurcze chciałam dodać linka gazetki z tesco cen bodziakow pajaców i zobaczyłam że u mnie to są przeceny -30% i -70% na f&f ale to przeceny na Gorzów Wlkp. nie wiem czy w waszych miastach są te przeceny bo jak sprawdzałam to w różnych miastach jest co innego. Sprawdźcie więc dla swojego miasta Promocje, gazetka, katalog, ulotka - Tesco
Anila jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś jadąc na wakacje niczego nie zapomniał :) mi się to notorycznie zdarza. Szkoda że nie wzięłaś chusty no i recepty

Witajcie;)
Anila nic się nie martw kegoś każdy czegoś zapomina na wakacje:-D
Anzerman dzięki za gazetkę
Smile gratulacje dla Antka
Anka87 u mnie też różne rozmiarówki bodziaki 62 jeszcze są dobre, ale 68 to już pajace i śpiochy koszulki też raczej 62. Najwięcej mam bodziaków bo mam 10 szt z krótkim rękawem 68, przy czym mam 5 sztuk amerykańskich liczonych od 3-9 miesiąca z regulacją zapięcia, 5 pajaców na 74 i 5 na 68, spodenek bawełnianych ok 10 sztuk w rozmiarze 3-6mies, bodziaków na rozmiar 62 w które wchodzi 13 szt, i bodziaków na długi rekaw 68 7szt... nie mam jeszcze wszystkiego popranego z tych większych rzeczy;) oczywiście jeszce ze dwie 2 bluzy polarkowe , jakiś sweterek.... i to chyba wszystko
Pięknego dnia:-D

Hej,
matko witam Was po wieeeekach przerwy. Ale ciezko mi obiecac szybka poprawe, choc bede sie starala ;-) Jak Wy znajdujecie czas na forum? Wasze maluchy to chyba aniolki! ;-) U nas jak mala nie spi to 30 min samodzielnej zabawy na macie lub w lezaczku to max potem tylko zabawiac ja trzeba, a z kolei jak spi to nie wiem czy sprzatac, czy gotowac, czy wylozyc sie z gazetka na kanapie czy tez moze zrobic pranie... ;-) Chyba jestem mama niezorganizowana-albo mam mega absorbujacy egzemplarz ;-)

zozzolka; mamy nosidlo babybjorna i mloda go nie lubi... chusta jest za to w pelni akceptowana (mamy elastyka)

Hania_ a jak Wasz zabek wyglada? tez mamy jakas biala kropke u dolu...

reklama
Hej Dziewczyny, no to czeka mnie akcja zakupy. :) Jak wcześniej się nie martwiłam o to, że mam za mało, bo ubranka się z szafy wysypywały, tak po wczorajszej czystce niewiele tego zostało. :) raczej nie zamierzam prać co drugi dzień, więc czekają mnie zakupy. Ktoś pisał o Pepco, a ja się zraziłam ostatnio,bo kupilam śliczną bluzeczkę, a ta po dwóch praniach jak smata wygląga :( Ale może akurat feralny model, bo zazwyczaj jestem zadowolona z tych ciuszków. Podjadę w tygodniu do Tesco i zahaczę dodatkowo kilka lumpeksów. :)

Wczoraj buszowałam do pierwszej w nocy... Miałam natchnienie na porządki, ogarnęłam szafkę Ksawerego, później moje pudła z klamotami, i jeszcze przegląd bielizny i też mam teraz pusto :) ale jestem zadowolona, bo nie walają mi się teraz np skarpetki, których nie noszę :) A jak mam teraz pięknie posprzątane. Wszystko znalazło swoje miejsce i dwie pełne reklamówki klamotów "na wydanie" i dwa worki ubranek do wywiezienia na działkę (tam składuję ubrania na przyszłość, dla siostry)

I tak się dzisiaj rozglądam, co by tu jeszcze ogarnąć. :) ale najpierw prasowanie, póki K śpi...

Dzisiaj przyjeżdza znajoma położna obejrzeć Ksawerego i pogadać. Dla niej też wyszukalam masę rzeczy, które kupiłam na czas ciąży i porodu, a których nie zużyłam. aaaa, zapomniałam napisać, że ona na września ma termin :)

Anila - a moze Ci ktoś to wysłać pocztą, albo kurierem? Szkoda tych spacerów, kurcze...

Smile - gratulacje dla Antka!!! Zawsze jedna praca mniej, nie musisz podłóg stale myć:) Mój też puszcza bączki, smrodliwe i czasami głosne, no, ale on teraz robi kupkę co cztery dni, więc to go tłumaczy...

No nic, poczytam resztę wątków i lecę prasowac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry