Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nef -nasz smyk na spacerze też na nóżkach ale np wczoraj tak szybko szedł zadowolony że się wywrócił i guza na czole nabił że byliśmy nawet na pogotowiu (bo ogromny) ale trzeba było szybko dziecko przynieść do domku. Nic się nie stało ale woleliśmy skontrolować bo ma dużego odstające guziora na środku czoła
Dziś w nocy Majka obudziła się z płaczem, nie wiem chyba zaschło jej w gardełku i zaczęła tak dziwnie oddychać i przełykać ślinę. Wzięłam ją na ręce i przytuliłam ale chyba zrobiłam to zbyt gwałtownie bo tak mnie brzuch zaczął boleć i okropnie się wystraszyłam... miałam głupie myśli! Tyle się o tym wszystkim czyta, ze i chyba mnie już dopadła taka czarna wizjainternet to zlo.... ja tez sie nigdy nie balam a teraz jak siedze na tych forach i czytam to poprostu masakra wkrecam sobie co i rusz cospowiem wam dziewczyny, że jakoś nigdy tak nie denerwowałam się na punkcie plamień itd, ale odkąd podczytuję was i wasze problemy zaczęłam sobie wkręcaćDziś w nocy Majka obudziła się z płaczem, nie wiem chyba zaschło jej w gardełku i zaczęła tak dziwnie oddychać i przełykać ślinę. Wzięłam ją na ręce i przytuliłam ale chyba zrobiłam to zbyt gwałtownie bo tak mnie brzuch zaczął boleć i okropnie się wystraszyłam... miałam głupie myśli! Tyle się o tym wszystkim czyta, ze i chyba mnie już dopadła taka czarna wizja