reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzieki za informacje na temat katarka czyli w aptece mozna zakupic to cudo? ale pewno nie w zwykłej
zaczynam sie rozgladacv bo sezon sie zaczyna

anila a czym sugerowałas sie ze akurat bebilon?

Ostatnia edycja:
reklama
Tomek strasznie nie lubi jak mu odciągać glutki Fridą.

dzisiaj mamy z mężem naszą pierwszą rocznicę ślubu :-) Babcia zostaje z Tomkiem, a my idziemy do kina:-)

Edit: co do kombinezonu to teraz w Carrefour jest w sprzedaży fajny dla niemowląt za 39,90. Tylko z rozmiarami mają dziwnie bo ja dla Tomka kupiłam na rozmiar 24 miesiące.... naprawdę fajnie wyglądają i są niezłej jakości, za tą cenę to cudo!
Dodatkowo też na Allegro kupiłam taki lżejszy trochę z takiego jakby miśka, firmy F&F za całe 20 zł.

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-)
Oj kilka dni mnie tu nie było i nie dam rady chyba nadrobić zaległości.
Kruczka- wszystkiego dobrego dla Was! ;-)

U nas niestety nadal katar a do tego doszedł niezły kaszel. W czwartek byliśmy u pediatry aby sprawdzić czy wszystko jest w porządku i na szczęście tak jest. My katar usuwamy za pomocą aspiratora i wtedy jest mega ryk. Szarpie się, wyrywa i przez to samo odciąganie niemiłosiernie się przeciąga ;-/
Wczoraj byliśmy na roczku u kuzynki mojego męża- jestem matką chrzestną Jej Bartusia. Nie bardzo miałam ochotę tam iść przez wzgląd na Olę no ale pojechaliśmy na 3 godz. I muszę stwierdzić, że nasz Maluch nie lubi tłumów. Od samego wejścia był ryk i trochę to trwało zanim się uspokoiła... Mam nadzieję, że kiedyś się przyzwyczai z racji tego, że rodzina mojego męża jest całkiem spora.

Miłego dnia ;-)

Kruczka - samych wspaniałych rocznic!!!

Ja właśnie licytuję śpiworek do wózka, zależało mi na czerwonym albo szarym, bo w takich kolorach spacerówka. Zobaczymy, czy ktos mnie przebije. :)

Wczoraj prawie wygrałam aukcję nowych conversow za 69zł, ale ktoś mnie przebil minute przed koncem aukcji, mi się komputer akurat zaciąl i dupa. Poszly za 81zl... a do stówki chcialam licytować. Peszek... :/

leniwa niedziela u nas... Robi się w domu cieplo, kaloryfery ruszyły.

Młody budzil sie bardzo czesto w nocy, nie wiem czemu... Dostal na noc przeciwbolowy czopek, zabki dodatkowo posmarowalam Calgelem... myslalam, ze on sie budzi w nocy z rykiem, bo go cos boli... ale to widocznie nie to... I nie wiem, co mu jest... moze mu za cieplo bylo?! Kolderką był przykryty, a grzejniki zrobily sie cieple w ciagu nocy...

Hej laseczki;)

U nas pochmurno i ni jako ,ale chyba w calej Plsce ta pogoda do ... :) Marcelek spi z tata :)( zrobili nam auto i M spi po nocce)a Alan u Siebie w łóżeczku . Dzis w nocy dostalam @ wrrrr..dlatego o 23 zjadlam cale opakowanie mamby Alusiowej:-Dmusze mu odkupic ,juz sie wystraszylam ze w ciazy jestem hehhehe:)Zaraz pojde do sklepu, bo normalnie mnie cisnie na cos słodkiego .

smile- sprobuje na wiosne-lato w takim razie ,mlody bedzie bardziej kumaty i rozumny:) bo teraz u nas wszystko na nie...

Kruczka-Najlepszego ,u nas 17 wrzesnia minela 8 rocznica hehe kiedy to zlecialo:):-)

anka- moze mu za cieplo lub za suche powietrze? ja bym polecala w blokach nawilzacz powietrza:)

Ostatnia edycja:
Zozzolka Katarek tu wpiszesz nazwę swojej miejscowości, wybierzesz apteki lub sklepy i sprawdzisz gdzie najbliżej ciebie można kupić. ja chciałam kupić w takim sklepie z asortymentem dla dzieci. ale własnie zabrakło i mąż kupował na szybko w aptece, da prawie 60 zł albo nawet ciut ponad.

reklama
zozolka - niczym... może trochę reklama na podświadomosć jednak weszła... póki co Mani smakuje więc tak zostanie...

no i zaczęła nam siedzieć ta nasza córa :) leżenie jest teraz pase...
spanie też jest pase

no i znów wózek się zepsuł!!! :wściekła/y::wściekła/y: więc już nikomu go nie polece bo to jest niebezpieczne dla dziecka... będę ostro negocjować z producentem...

Kruczka - wielu pięknych chwil!

miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry