Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kino zrobiliśmy sobie w piątek i dzisiaj w domu. Miejsca w pierwszym rzędzie,nachosy z sosem serowym, brak reklam przed sensem, cóż chcieć więcej
.

jaki ten spiworek bo chce tez kupic a na allegro jakos nie wiem które do spacerówki by sie nadały moze któras doradzi zeby na nasze dzieciaczki ok było ?Ja właśnie licytuję śpiworek do wózka, zależało mi na czerwonym albo szarym, bo w takich kolorach spacerówka. Zobaczymy, czy ktos mnie przebije.![]()
wpisałąm najblizej mam 80km ale moze w najblizszym tygodniu tam bede to akurat cóz zrobic jak tu wrony juz zawracaja i psy d..... szczekajaZozzolka Katarek tu wpiszesz nazwę swojej miejscowości, wybierzesz apteki lub sklepy i sprawdzisz gdzie najbliżej ciebie można kupić.
no ale w mieście mieszkam no ba 
bardzo ciekawa ta rocznicaKruczka - my za 3 dni mamy 9 rocznicę pierwszego ślubu, alejej nie obchodzimy, przerzuciliśmy się na obchodzenie rocznicy drugiego ślubu.![]()
chyba juz pisałąs cos na ten temat ale przypomniec sobie nie mogę ale mega fajnie macie
ale jak go kupowalismy to jakos nie miałam nałozonej tej spacerówki na niego i jak już kupilismy nowy to kolezace wypadło roczne dziecko z podobnego modelu przy wysiadaniu mama szukała czegos w torbie a dziecko wyszło samo upadajac na twarz o efektach nie bede pisac :-(