Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

white_orchid ale świat mały :-) generalnie też jestem z ginki zadowolona, też lubię, że jest szczera, tylko te telefony;-) ja nie dostałam Duphastonu, oprócz luteiny dostałam dodatkowo magnez jako suplement, a i Bromergon na obniżenie prolaktyny, ginka wciąż nie może się nadziwić, jak nam się udało zaciążyć z tak wysoką prolaktyną :-) ale to chyba było kwestia luźnego podejścia do planowania ciąży ;-)'jak będzie to super, jak nie to poczekamy" ;-)
dzis w aptece za 2 opakowania Duphastonu, 2 opakowania luteiny i witaminki Vita-min plus mama zostawilam ponad 120zl
a to mi tak na miesiac gdzies starczy niecaly... 
było szybko może z godzinkę razem podróż do szpitala, dokumentacja, lewatywa, prysznic i podłączanie do ktg- tego ostatniego nie zdążyli już zrobić ;-)

Szpital przepełniony. Kolejka do porodówki. Sale do porodów rodzinnych zajęte. Zostały boxy.

oo to teraz mam dylematbo myslalam, ze to raczej takie wazne badanie i dobrze miec profesjonaliste, ktory wykryje wszelkie nieprawidlowosci jakby co. ale jak piszesz, ze w tym nie ma wiekszej filozofii i ze lepiej zainwestowac w to pozniejsze to dalas mi do myslenia ;-)
jejku a ja nie wiem co się ze mną dzieje odkąd jestem w ciąży mój mąż działa na mnie jak płachta na byka![]()
ja tak miałam krótko po implantacji zarodka (tak myślę), M wkurzał mnie samą obecnością, normalnie byłam wsciekła jak osa