Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj robiłam pomidorówke,, oczwiscie ja miesko z zupy obgryzłam bo moja mała nie chciala to pokryjomu nawrzucałam jej kawałki do zupy
POtem moze frytki ...mam taka ochote ale nie wiem czy znajde ochote na ich zrobienie... teraz odpoczywamy...
Powiedzcie mi czy kawa zbożowa to takie dobre dobro czy niemozna jej duzo pic ..ja akurat zanim zaszłam w ciąże piłam zwykła kawe dwa razy dziennie jak sie dowiedzialam o ciazy przezuciałam sie na "Anatol" i czasami mam smaka wypic po poludniu druga taka kawe ale nie wiem czy nie bedzie za duzo ?
agus gratulacje!!!macie jakis blizniakow w rodzinie???super!
![]()
Agus_86 – gratulacje. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Pomyśl jak będą się fajnie ze sobą bawiły. Mnie niestety jeden pęcherzyk się wchłonął, tak więc tylko 2 tygodnie mogłam się nacieszyć. A z jakiej racji masz już L4, coś się dzieje?
dziękujętrzeba myślec pozytywnie
ja pracuje z dziecmi z autyzmem, małymi i bywa że agresywnymi, 8 godz nie tylko terapii ale i opieki na świetlicy, powiem Ci że ciężka praca, dźwiganie, przenoszenie a czasem i walka odciąganie jednego od drugiego...a wiadomo nie wolno się przemęczac, lekarz nie miał przeciwwskazań do zwolnienia więc skorzystałam.
Aisak_85 = kawa zbożowa jest ok., tylko przy cukrzycy trzeba uważać, bo tam słód jęczmienny
Witam Kochane
Ja za Wami nie nadążamu mnie dzisiaj też pomidorowa, a na drugie rybka... ogólnie dzisiaj czuję się bardzo dobrze hmmm cieszę się ale z drugiej strony zastanawiam czy wszystko ok, a do wizyty w środę nie mogę się doczekać;-)
Hey,
Niczym sie nie przejmuj i pij kawusie. Ja o to zapytalam mojego gina i powiedzial mi ze 2 kawy dziennie nawet zwykle nie zaszkodza, a w poprzednich ciazach pilam 3 kawy 2 zwykle i jedna zbozowa i dzidzie sa cale i zdrowe takze nie zaszkodza
Powiedzcie mi czy kawa zbożowa to takie dobre dobro czy niemozna jej duzo pic ..
Dziękiteściowa jest z bliźniaków, ale podejrzewam że u mnie po prostu po Clo- stymulacji jajników.
![]()