mamakruszynki
Fanka BB :)
Witam ciężarówki w niedzielny poranek,pewnie większość z Was jeszcze śpi...zazdroszczę.My wczoraj byliśmy na imprezie,tzn.ja byłam sama a mąż dołączył jak wrócił z pracy.Siostra siedziała z bąblicą,przynajmniej się rozerwaliśmy,i pośmialiśmy za wszystkie czasy.Niestety moje dziecko nie chce zrozumieć że mamusia była na imprezie,i chciałaby pospać,w związku z czym 6:15 już ładnie śpiewała:-).Będę dzisiaj nie tomna:-)

Teraz mój syn jest duzo wyższy ode mnie ( a mam 173 cm wzrostu) ...jak ten czas leci...
 Teraz mój syn jest duzo wyższy ode mnie ( a mam 173 cm wzrostu) ...jak ten czas leci...

Wczoraj znów dopadłą mnie ta okropna migrena, ale na szczęście dziś nie ma po niej śladu
Wczoraj znów dopadłą mnie ta okropna migrena, ale na szczęście dziś nie ma po niej śladu JA na wizytę wybieram się w środę i już nie mogę się doczekać!!!Żeby tylko wszystko było dobrze - cały czas myślę o tym USG genetycznym i mam nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze. A tymczasem czytam tutaj, że pojawiły się nam kwietniowe bliźniaki  - GRATULACJE DLA MAMUSI!!!
JA na wizytę wybieram się w środę i już nie mogę się doczekać!!!Żeby tylko wszystko było dobrze - cały czas myślę o tym USG genetycznym i mam nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze. A tymczasem czytam tutaj, że pojawiły się nam kwietniowe bliźniaki  - GRATULACJE DLA MAMUSI!!! 

Mąż za to przestał korzystać z budzika
 Mąż za to przestał korzystać z budzika  objawy juz od kilku tyg sa. Czesto mnie mdli jeszcze nie wymiotowalam ale nie wiem co gorsze
 objawy juz od kilku tyg sa. Czesto mnie mdli jeszcze nie wymiotowalam ale nie wiem co gorsze