reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Witam ciężarówki w niedzielny poranek,pewnie większość z Was jeszcze śpi...zazdroszczę.My wczoraj byliśmy na imprezie,tzn.ja byłam sama a mąż dołączył jak wrócił z pracy.Siostra siedziała z bąblicą,przynajmniej się rozerwaliśmy,i pośmialiśmy za wszystkie czasy.Niestety moje dziecko nie chce zrozumieć że mamusia była na imprezie,i chciałaby pospać,w związku z czym 6:15 już ładnie śpiewała:-).Będę dzisiaj nie tomna:-)

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie wszystko ok. we wtorek wizyta i zobaczę znów fasolkę :)
Jesli chodzi o kalendarz chiński to wychodzi mi, ze będzie córka! Marzy mi się córeczka:tak:
Mamakruszynki mój synek tez był malutki 2500g i 50 cm. Teściowa to się popłakała na jego widok, bo jej dzieci były duże - od 4,5 kg do 5kg!:szok: Teraz mój syn jest duzo wyższy ode mnie ( a mam 173 cm wzrostu) ...jak ten czas leci...

meago zazdroszczę tak rzadkich mdłości! U mnie całe dnie nudności i niekiedy spotkanie z wc :-(

Witajcie dziewczyny ;) Dawno mnie tu nie było, ale podziwiam Waszą wenę twórczą! Skąd Wy bierzecie na to czas???:-) U mnie wszystko ok, choc dziś po raz pierwszy zwróciłam część obiadu :baffled:Wczoraj znów dopadłą mnie ta okropna migrena, ale na szczęście dziś nie ma po niej śladu:laugh2:JA na wizytę wybieram się w środę i już nie mogę się doczekać!!!Żeby tylko wszystko było dobrze - cały czas myślę o tym USG genetycznym i mam nadzieję, że wyniki będą jak najlepsze. A tymczasem czytam tutaj, że pojawiły się nam kwietniowe bliźniaki - GRATULACJE DLA MAMUSI!!!:-D Pozdrawiam cieplutko:-)

O super, gratuluję! Musimy przygotować 3 zestawy imion co? hehe:-D

Aguś- dokładnie tak, chociaż mam przeczucie, że to będzie jedna płeć:-). Na razie próbuje z M znaleźć jakieś kompromisy w tej materii.
Ja dzisiaj mam bardzo kiepski dzień, ciągle na wstecznym...ale to znak, że jutro może być lepiej.
Już też nie mogę doczekać się wizyty i USG, a tu jeszcze tydzień...

Mamakruszynki to Krzyś tak samo od 5:40 do 6 to jego codzienny czas na pobudkę i nie ma zmiłuj :no: Mąż za to przestał korzystać z budzika :-D Super, że impreza się udała.
Oj mi też czas się strasznie dłuźy, usg dopiero 27.09 a ja już bym chciała wiedzieć czy wszystko ok.
Piekę pierożki z mięsem, mąż już kilka pochłonął a mnie one nie ruszają. Dalej mam nudności i brak apetytu. Lubię jednak odstresowac się przy pichceniu.

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, podczytuje Was od jakiegos czasu i nareszcie zdecydowalam sie napisac..
Jestem w pierwszej ciazy, termin porodu 15.04.2013 pierwsze usg mialam 4 dni temu i widzialam piekne bijace serduszko poplakalam sie jak dziecko , a to dlatego ze duzo musilismy z m przejsc zeby zobaczyc dwie upragnione kreseczki :-) Dolaczylam tez do tego forum bo wiele doswiadczonych mam tu jest wiec bedzie sie od kogo uczyc i dopytywac ;-)
Nadal nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy a jutro zaczynam 9 tydz :zawstydzona/y: objawy juz od kilku tyg sa. Czesto mnie mdli jeszcze nie wymiotowalam ale nie wiem co gorsze :-D bardzo boli mnie krzyz bylam u lekarza i chyba bede musiala jakies masaze miec ..

Gratuluje wszystkim przyszlym mamuśka i milej nocki zycze

ejj ;p jak wasze dzieci to kruszynki to co powiecie na moje, mała jak sie urodziła to ważyła 2350 i miała 47 cm, a później ważyla 2 kg ;D

my po weekendzie, zjeździlismy cały kraków za butami dla małej ale nie ma nigdzie takich jak chcemy ;[;[ no i bede musiała zwykłe trzewiki kupic ;[
aa i zakupilismy jej rower biegowy :D haha ale jeszcze sie boi na nim jeździć :D będzie na wiosne :D

a ja od jakiś 3 dni moge w miare jesć :D hehe ;p także jeszcze zeby nie zapeszyc ale chyab bedzie juz lepiej :D

reklama
hej dziewczynki
witajkrystal powiem Ci że mnie pocieszylaś, własnie weszłam na forum żeby spytać czy któraś z Was też ma bóle krzyża, bo ja dziś rano wstałam i się przeraziłam tak mnie w plecach gniecie! nie wiem czy to po krzywo przespanej nocce, czy to jakieś kurcze tak się objawiają, ale zdążyłam się już przestraszyć :sorry2:

Do góry