Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Cześć kochane,
My weekend spędziliśmy w trójeczkę bardzo miło, aż szkoda, że już po weekendzie :-)

:-)

miłego dnia

My weekend spędziliśmy w trójeczkę bardzo miło, aż szkoda, że już po weekendzie :-)
mam to samo, ale mnie na słodkie, kupiłam w sobotę słodkie jabłka i nektarynki i się opychamjejuu ja mam okropną ochotę na owoce..zwłaszcza kwaśne!

blehhh, mam to samo, wiem co czujesz, tymbardziej, że u mnie mdłości to też tak bardziej jako mulenie, wymiotować jeszcze nie wymiotowałamKtoś tu pytał o brak mdłości - ja miałam w sumie 1 dzień! I troche mnie muli po otworzeniu zmywarki, nawet takiej czystej. Jest tam taki niby odświeżacz i on mi chyba przeszkadza a jak dojdzie do tego zapach jedzenia to już w ogóle.

służymy pomocą, a także swoim towarzystwem, gratuluję i zapraszamy do klikania z namiDolaczylam tez do tego forum bo wiele doswiadczonych mam tu jest wiec bedzie sie od kogo uczyc i dopytywac ;-)
:-) super, baaardzo się cieszę, że wreszcie możesz spokojnie coś przełknąć :-)a ja od jakiś 3 dni moge w miare jesćhehe ;p także jeszcze zeby nie zapeszyc ale chyab bedzie juz lepiej

ja mam bóle krzyża, ale się już przyzwyczaiłam, zaczęło mnie boleć wpierwszej ciąży, po ciąży (po znieczuleniach do lędźwiowych), przy zmianie pogody boli jak cho.lera, promieniując czasem na pośladek i udo, ale cóż muszę z tym żyćhej dziewczynki
witajkrystal powiem Ci że mnie pocieszylaś, własnie weszłam na forum żeby spytać czy któraś z Was też ma bóle krzyża, bo ja dziś rano wstałam i się przeraziłam tak mnie w plecach gniecie! nie wiem czy to po krzywo przespanej nocce, czy to jakieś kurcze tak się objawiają, ale zdążyłam się już przestraszyć

miłego dnia

Poprosze ginekolog zeby zmierzyla chociaz tetno maluszkowi....ehhhh trzymajcie kciuki!!!!
Poprosze ginekolog zeby zmierzyla chociaz tetno maluszkowi....ehhhh trzymajcie kciuki!!!!