reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

u mnie z tym ksztaltem brzucha sie nie sprawdza, obydwa przy chlopcach byly duze i rozlane
dla mnie to tez sa madrosci ludowe i wierzenia niz prawidlowosci ;-)

Dotkass, no urosne...urosne....wiem :-( startowalam z nadwaga niestety wiec w tej ciazy NIE MOGE przytyc 26 kg jak w poprzednich.... chcialabym nie wiecej 11kg
wiec to ze nie tyje teraz bardzo mnie cieszy

ankzoc, super ze sie dobrze bawiliscie i mdlosci nawet poszly precz!
my tez do 1h bylismy, to byla dobra godzina dla mnie :)
a wczoraj poszlam spac o 20.30 :-) i wcale sie raniutko dzis nie obudzilam ;-)

zaraz wyjde na lunch to sobie znow buleczki dzem kupie...

reklama
A tak w ogóle to mam pytanie odnoście płci, macie jakieś przeczucia"? Ja w pierwszej ciąży założyłam, że ma być dziewczynka i inne opcji nie ma hihhih:-D oczywiście do końca 6 m-ca nie było wiadomo, a jak już się mała pokazała haha to nie było wątpliwości...
Teraz zero przeczucia nic...

u mnie zawsze imiona byly wczesniej niz dzieci wiec teraz wypada ze bedzie dziewczynka ;-) bardzo bym chciala, poki co to tylko marzenie bo przeczucia nie mam

no u mnie to tylko ja chciałam dziewczynkę w rodzinie męża bart ma synka a siostra aż 3 synów, więc co on ma mieć dziewczynkę :cool: hahah jak zadzwoniłam do męża i powiedziałam będzie dziewczynka on odp mi "trudno następnym razem będzie Jaś" A teraz poza córcią świata nie widzi... mała owinęła go sobie w okół palca :-D

Dotkass- my własnie z Mają skończyłyśmy wcinać tosty :-D

Notka -to super, że tobie też się zabawa udała i też wczoraj zasnęłam przed 21 , byłam padnięta no ale zaliczyliśmy też poprawiny tym razem wzieliśmy córcię. Ps. to życzę córci

Ostatnia edycja:
ha ha moj maz chciala dwoch synow i ma ;-) ... i ja tez poza nimi swiata nie widze
to oczywiste, ze dzieci sie kocha nie ze wzgledu na plec

a jakie to sa tosty francuskie??

ja teraz nie mam przeczucia..może jeszcze przyjdzie ;-)
a Filip..odkąd pamiętam chciałam mieć synka Filipa...no i tak zostało hihi;-)

Dotkass ależ bym zjadła takiego tosta...pychotka

na razie stworzyłam zupę ogórkową...i zaraz biorę się za jedzenie :sorry2:

Agus86, BLIZNIAKI!!!! :-D :-D :-D dobrze ze ciaza trwa 9 miesiecy...jest czas by sie oswoic... przygotowac ;-) GRATULACJE!!

mam takie mdlosci ze az mi sie plakac chce.... juz wolalabym zwymiotowac to moze by mi ulzylo...a tak... :-( wczoraj na kolacje ziemniaki z maslem jadlam i szklanka kefiru.... wazylam sie w sobote, -1,5kg mniej

hej, dzięki :) właśnie się zastanawiam ile ta moja ciąża będzie trwac, bo wiadomo bliźniaki rodzą się trochę szybciej. Więc może i pojawią się już w marcu, ale co tam zostaję z wami :):)

Agus, super :-) ja tam wiem, że mój termin porodu też może się zmienić, bo USG jeszcze nie miałam, ale czuję się kwietniówką i też zostaje tu :tak:

reklama
Witam popoludniu :)
Dziewczyny zauwazylam na ręce taka plamke..niema śladu ugryzienia i nie swędzi...ma któraś pomysł co to może byc?
Jutro jak nie zejdzie mam zamiar sie wybrac do lekarza..
Palmka jest jasno rózowa o wymiarach mniejwiecej 2,5cm na 2,5cm i jest delikatnie wypukła..

plamka.JPG

.....

Do góry