Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może pająk, przyłóż sodę na opuchliznęWitam popoludniu
Dziewczyny zauwazylam na ręce taka plamke..niema śladu ugryzienia i nie swędzi...ma któraś pomysł co to może byc?
Jutro jak nie zejdzie mam zamiar sie wybrac do lekarza..
Palmka jest jasno rózowa o wymiarach mniejwiecej 2,5cm na 2,5cm i jest delikatnie wypukła..
Zobacz załącznik 498411
.....

najważniejsze że po usg te głupie sny się skończyły i jestem spokojniejsza ... Jeśli chodzi o zachciewajki to mam takie dziwne smaki że szok np wczoraj wypilam żurek taki z butelki cały a potem przegryzłam miętuskami mój m stwierdził że jestem hardcorem i nie może na to patrzeć 
połowy tych badań o których pisałyście wcześniej nie robili i z tego co wiem nie beda robic :-(ankzoc, zdróweczka dla Majeczki, a codo brzuszków też chodziłam razem z moją cioteczną siostrą (Ona mam synka 3 tyg starszego od Ami) i zauważyłam tą samą różnicę w brzuszkach (siostra trzecią ma dziewczynkę i dwa poprzednie brzunie znacznie się różniły od ostatniego)...
a co do snów, zgadzam się, że w ciąży ma się powykręcane sny na maxa
wczoraj żeśmy się poseksili, ale mi było fantastycznie, uwielbiam sex w czasie ciąży![]()
może pająk, przyłóż sodę na opuchliznę
krolewnazmarcepana- moja dostała takich plam bo miała pieluszkowe zapalenie skóry Pieluszkowe zapalenie skóry: Pediatria - Medycyna Praktyczna: Lekarze pacjentom też zmieniałam pampersy na różnych firm, aż w końcu trafiłam do lekarza i dostała maść na receptę. I nie jest to kwestia zaniedbania rodziców a raczej wrażliwość skóry malucha, niestety problem nawraca aż do momentu pożegnania się z pieluchą