reklama

Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
a ja mam dosyć słońca, zupełnie jak nie ja...może dlatego, że siedząc w domu mam go non-stop gdy tylko jest 
, ale jutro to może sobie hamak zawieszę i poleżę z książeczką :-)

, ale jutro to może sobie hamak zawieszę i poleżę z książeczką :-)Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)

Witam serdecznie
 Przyjmiecie do swojego grona? Ja w 9 tygodniu ciazy i to moje pierwsze malenstwo

Dotkass
oczywiście :-) gratulujemy i zapraszamy do pisania z namiWitam serdeczniePrzyjmiecie do swojego grona? Ja w 9 tygodniu ciazy i to moje pierwsze malenstwo
![]()

Nef, mi tez przy kazdej ciazy tez same badania zlecaja, niby do niektorych to mam wyniki , ktore sie nie zmienia...ale robie za kazdym razem, za free ;-)
teraz tez dostalam pakiet do zrobienia..... wlasnie ...wlasnie...bede musiala rano przed praca isc... trzeba bedzie wczesniej wstac
a wczoraj moj synek polozyl sie ze mna bym mu na dobranoc poczytala, zaczelam go glaskac po wlosach i ... oboje usnelismy
Shy, tosty rzadza !!! ;-)
Dotkass, ja sie ciesze z tego sloneczka :-) korzystamy z kazdej chwili, wlasnie Mama do mnie dzwonila ze moj syneczek tak pieknie na swiezym powietrzu w ogrodku sobie spi
po przedszkolu jak odbieram starszaka to tez siedzimy do kolacji pod orzechem w ogrodku :-) cudny czas.... boje sie ze zaraz plucha nastanie i nici z byczenia sie na trawce

teraz tez dostalam pakiet do zrobienia..... wlasnie ...wlasnie...bede musiala rano przed praca isc... trzeba bedzie wczesniej wstac

a wczoraj moj synek polozyl sie ze mna bym mu na dobranoc poczytala, zaczelam go glaskac po wlosach i ... oboje usnelismy

Shy, tosty rzadza !!! ;-)
Dotkass, ja sie ciesze z tego sloneczka :-) korzystamy z kazdej chwili, wlasnie Mama do mnie dzwonila ze moj syneczek tak pieknie na swiezym powietrzu w ogrodku sobie spi
po przedszkolu jak odbieram starszaka to tez siedzimy do kolacji pod orzechem w ogrodku :-) cudny czas.... boje sie ze zaraz plucha nastanie i nici z byczenia sie na trawce
mamakruszynki
Ja też mam bardzo dziwne sny,erotyczne również:-),ale to ponoć normalne w ciąży,i nie ma się co przejmować,ani brać do siebie.
Nie mam żadnych przeczuć jeśli chodzi o płeć dzieciątka,mąż chciałby synka,a mnie obojętne.ważne żeby zdrowe było.
Wczoraj zrobiłam szarlotkę i podałam z lodami pychotka.

Nie mam żadnych przeczuć jeśli chodzi o płeć dzieciątka,mąż chciałby synka,a mnie obojętne.ważne żeby zdrowe było.
Wczoraj zrobiłam szarlotkę i podałam z lodami pychotka.
Dotkass
Notka, ja też rano na badania jutro jadę 
 a w czwartek odbiór wyników i wizytka, nie mogę się już doczekać :-)

a w czwartek odbiór wyników i wizytka, nie mogę się już doczekać :-)reklama

Pchla_Szachrajka

Dziekuje za mile przyjecie
ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?

ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?

Podziel się: