reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Wybaczcie Kwietnióweczki za najście :-D
Próbuję zgarnąć Dotkę hi hi.

Dotka - marsz na staraczki :tak::-D

o nie! ;-) Dotka zostaje z nami, nie oddamy :-D
pozdrawiam Staraczki!

Dziekuje za mile przyjecie:)
ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?

tak, tak od hormonow wlasnie, pozniej bola wyzsze partie ;-)

Dotkass, ja w czwartek mam usg :-) i wizyte u gina tez, tez sie ciesze!!

lece po mego Ksieciunia do przedszkola, pa pa , do napisania :-)

reklama
Dziekuje za mile przyjecie:)ja jestem bardzo zmeczona, spac moge pare razy dziennie, poza tym innych obajwow brak, no moze oprocz bolacego kregoslupa-szczegolnie dolnego odcinka. Myslalam, ze kregoslup boli w ostatnich miesiacach a tutaj nie wiem dlaczego-czy t mozliwe ze od hormonow?
mnie też łupie w kręgosłupie najcześciej jak kłade sie spać i wtedy dopiero jest wyczyn żeby sie ulozyc i zasnąc normalnie...

spokojnie dziewczyny zostaję, ale na staraczki i tak zaglądam, bo ciężko rozstać mi się z dziewczynami, które nie ma co ukrywać zrobiły mi się bardzo bliskie :tak:

ja znów wpierdzielam tosty, dziś tostowy dzień, nawet na obiad zjadłam tosty :sorry2:

Notka, no ja mam nadzieję, że i USG będę miała na wizycie :dry:

jejuu ale mam smaka na tosty..osz WY!!
a mój toster popsuty, muszę coś z tym zrobić!

ja mam trochę badań do zrobienia...ale to w przyszłym tygodniu, wizytę kolejną mam 26.

a powiedzcie mi chodzicie do wc często?? bo ja z tym to mam nieporozumienie :/ co chwile
a mdłości rzadko miewam i plecy nie bolą - na razie ;-)

a ja nie robię w tosterze, tylko w zwykłym opiekaczu typu mini piekarnik (żeby tak nie grzać chałupy) - lubie jak serek jest z góry przypieczony:tak:
ja też nie robię w tosterze, tylko w sandwich tosterze, uwielbiam te trójkąciki z roztopionym serkiem :tak:, a w piekarniku to lubię takie zapiekanki, ale z chlebka, ewentualnie byłeczki i też lubię wtedy przypieczony serek :-)

Hej dziewczyny!
Pchla Witaj wśród kwietniowych mamuś !

A ja właśnie lubiłam tosty bardzo, takie jak Dotkass napisała a teraz w ogóle nie mam na nie ochoty. :-(

Dzisiaj mam o wiele lepszy dzień jeśli chodzi o samopoczucie i udało mi się załatwić wszystko pięknie na uczelni. ;-)

Idę zjeść kluski śląskie i mięsko w sosie- MNIAM!

Dziewczyny, smaka mi narobilyscie na tosty, a ja dzis mialam biala rybke i mizerie na obiad. Nie moge zmusic sie do picia mleka, odpycha mnie strasznie-ktos ma moze podobnie?

Klaudia ja takze ciagle biegam do toalety a to dlatego, ze macica sie chyba rozrasta i naciska na pecherz. Nigdy nie wstawalam w nocy a teraz obowiazkowo musze 5 czy 6 rano. Niestety ponoc juz tak bedzie do konca...

Czy wy macie moze problem z zaparciami? Ja probuje jesc suszone owoce ale raczej srednio to dziala..

u mnie zależy od dnia jeżeli chodzi o tosty;-) czuję się kolejny dzień dobrze, bez mdłości albo przez to, że wchodzę w trzeci miesiąc
albo... mam takie głupie myśli, że tam już nic nie ma...

reklama
Oliwka nie mozesz w taki sposob myslec! Widze, ze masz juz dwojke dzieci a jednak chyba lek zawsze pozostaje ten sam, prawda...? Ja tez mam wieczne obawy, najchetniej robilabym usg codziennie by sprawdzic, czy wszystko jest w porzadku... Tym bardziej , ze na poczatku wykryto u mnie malego krwiaka ktory co prawda juz sie wchlonal ale towarzyszy mi jakis wieczny strach..

Juz teraz powinny zanikac objawy z poczatkow ciazy. Glowa do gory na pewno wszystko jest dobrze!

Do góry