Witajcie kochane
Ja dziś w domu, córcia ma mega katar całą noc się męczyła, rano wyłączyłam budzik w komórce i spałam dalej :-)Nie chciałam dawać Mai do przedszkola..
Powiem wam, ze na weselu super się wybawiłam, Maja była u dziadków a my z m mieliśmy dla siebie czas nawet maleństwo w brzuszku pozwoliło na dobrą zabawę zero mdłości wymiotów ech :-)
Dotkass- jeśli chodzi o brzuszki to faktycznie przy dziewczynce brzuszek rozlewa się a na chłopca idzie do przodu.. razem ze szwagierką chodziłam w ciąży nasze dzieci różni 5 dni więc mogłyśmy porównać brzuszki i jeszcze mój zaczynał się w zasadzie pod piersiami jej był niżej :-) Ja też miałam takie gryzaki -rewelacja
ps. wiesz że obliczyłam sobie poprzednią ciąże i wychodziła dziewczynka i się zgadza hahah czyżbym miała parkę?
Faktycznie przerażający sen :-( mi za to śniło się, że samochód mnie dosłownie rozjechał nie mogłam się ruszyć i patrzyłam na mojego męża ech,,, skąd to człowiekowi bierze się taka psychoza senna
Notka - super ;-) bułeczki maślane i drzem brzoskwiniowy wcinam codziennie. My też do białki ale w ferie z tym pomorskie ferie ma późno w połowie lutego i trochę się obawiam

Jak tam po weselu ja wytrzymałam do 1 ale to dlatego, że zaczął mnie boleć brzuch
pscółka i spółka - no to koledzy z pracy powinni ci być wdzięczni ;-) jeśli chodzi o termy to temp wody jest taka jak temp ciała.
lenka21*- witaj
Agus_86 - wow moje ogromne gratulacje.. chyba nie jestem w stanie wyobrazić sobie twojego zaskoczenia :-)
mamakruszynki- super wyglądałaś w ciąży... i to w dniu porodu tak kwitnąco
Phelania - ślicznie wyglądałaś 4 dni przed porodem wow tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki za udaną wizytę
Tasia001-marzenia są po to by je spełniać :-)
wiosna2013- super, że wszystko jest ok :-)
aisak_85- kawa zbożowa nie jest szkodliwa dla kobiet w ciązy
krystal32 -witaj
Nef- u nas też nie dawali skierowania na inne badania, sama sobie płaciłam dla własnego spokoju
krolewnazmarcepana- ja miałam mdłości dlatego witaminy połykałam na noc, przynajmniej mialam pewność, że ich nie zwrócę