reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

madzikowska, mi na szczęście też humor dopisuje, ale ile się naszukałam to moje :-D

mamakruszynki, naszym marzeniem też od zawsze był dom, ale jednak chyba odległość robi swoje, nie wiem może to tylko tęsknota, która mi minie jak pojadę na te kilka dni do Warszawy i mi przejdzie, zresztą ja nie koniecznie o bloku mówię, ale ewentualnie o segmencie, nie wiem, głupie myśli mi do głowy przychodzą :tak: bo tak czy inaczej jak zamienić prawie 200 metrowy dom z 3000 metrową działką teraz na coś mniejszego? ciężko by było

dobrej nocki

reklama
boże baby moje kochane, stanęłam na wagę i mam 2 kilo więcej niż 2 tyg temu! ja pier.dykam

:crazy: ale jestem wściekła na siebie.. obiecałam sobie że w tej ciąży nie przytyje dużo i znowu powtarzam historię, juz się czuję jak hipopotam :wściekła/y:

powiedzcie że też sie ważycie i też przytyłyście, no powiedzcie :sorry:

doto, avatar zmieniłaś, szkoda że się nie da powiększyć bo mało widzę.. może byśmy założyły wątek zamkniety albo w tym gdzie się poznajemy i każda zdjęcie swoje wrzuci ;-)

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze pochwale Wam sie moim USG a raczej mojej dzidzi :-)
dzidzia.jpg

Czekam na wasze fotki

boże baby moje kochane, stanęłam na wagę i mam 2 kilo więcej niż 2 tyg temu! ja pier.dykam

:crazy: ale jestem wściekła na siebie.. obiecałam sobie że w tej ciąży nie przytyje dużo i znowu powtarzam historię, juz się czuję jak hipopotam :wściekła/y:

powiedzcie że też sie ważycie i też przytyłyście, no powiedzcie :sorry:

doto, avatar zmieniłaś, szkoda że się nie da powiększyć bo mało widzę.. może byśmy założyły wątek zamkniety albo w tym gdzie się poznajemy i każda zdjęcie swoje wrzuci ;-)

To zebys nie byla sama i sie nie stresowala powiem ci ze ja juz przytylam 3kg i jakos sie tym nie stresuje bo wezme sie za siebie po ciazy a poza tym to 3 urwisow i tak zrobi swoje - mam taka nadzieje :-) wiec glowa do gory

kurcze, a moja mała przeziębona, smarki do samej ziemi i lekko pokasłuję, ale mam nadzieję, że to od wydzieliny z nosa, bo nie chce smarkać
szkoda, bo myslałam, że ją do babci podrzucę na 2 dni

a moj maly katar i kichanie... :( zrobilam mu ciepla kapiel gorace mleko z miodem zapodalam pachnace krople na posciel na katarek i mam nadzieje ze mu sie polepszy:) jutro jedziemy do Legolandu i Londynu wiec wroce po weekendzie dopiero do was kochaniutkie:*buziaczki dla was:*

beda miala pewnie spooooro do nadrobienia!:)) dotkass
mam nadzieje ze zobaczysz swoja kruszynke na usg!!

reklama
Nie udaje mi się Was porządnie nadrobić :-(
Gratuluję udanych wizyt :-)
Madzikowska super fotka,
Cytrusik ja też nie mogę za dużo przytyć, ale po poprzedniej ciąży wiem, że nie wszystko ode mnie zależy co nie zwalnia mnie bym dbała o to co jem, a z tym bywa różnie ;-)
Dziś np. na wieczór objadłam się mielonymi, chodziły za mną od rana, a nie miałam czasu wcześniej.
Wszystkim dużo zdrówka i dobrej nocki :-)

Do góry