reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Ella1 a masz mocne wymioty, czy tylko mdłości?
nie chcę Cie denerwowac kochanie, ale ból głowy może być wynikiem odwodnienia, a wtedy tylko szpital i kroplówki nawadniające

moja szwagierka to przerabiała, w sumie nic strasznego, dużo lepiej się później czuła... za jakieś 2 tyg. powinna już rodzić

Felidae czadowe:-D przeczytałam Mkowi....:cool2:

Dotkass moja teściowa tez często jak przyjeźdza do wrocławia, szwęda się cały dzień po sklepach , a o 20:00, jak zbieramy powoli Gośkę do spania - znajduje łaskawie czas na odwiedziny:dry:

reklama
Nef, moja teściowa nas na szczęście często nie odwiedza, a daleko nie ma bo 70 km :dry:, a mobilna jest- samochodem do nas traską to max 30 minut :no:

dobra uciekam spać, oczy mi się same kleją, buźka

myszka
, dzięki za info o spamie :tak:

Dziewczyny, pomocy.

Przeziebilam sie i mam okropny katar. Wymoczylam nogi w cieplej wodzie z sola i nie wiem co jeszcze mi wolno a co nie:( Inhalacje moge robic?

Inhalacje w ciąży | parenting.pl bidulko :-( inhalacje ponoć jak najbardziej wskazane, a jakbyś miała taki gęsty zatykający to zawsze chyba możesz sobie troche ulżyć sterimarem dla dzieci, sama kiedyś podbierałam małemu... może maść majerankową trochę pod nosa? chlebek z czosnkiem, mleko z miodem, cokolwiek co się uda przełknąć . szkoda że jutro niedziela, bo tak zawsze można zadzwonić do gin i chociaż spytać o rutinoscorbin czy cokolwiek

zdrowiej, zdrowiej

DOTKASS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja Ci zazdroszczę ! tego lasu za płotem....
Pchla_Szachrajka ostatnio na grzybkach deszcz mnie przemoczył do cna...katra na maxa...Kupiłam sok z czarnego bzu...słodzę nim herbatę i miodem, do tego mam kwiat lipy z którego ową herbatę robiłam...plus pulmex...nasmarowałam sotpy przed snem...głownie duży paluch na nogi skarpety i pod kołdrę...Jeśli to przeziębienie to da rade !
u siebie w sklepie dorwałam taki oto sok Syrop z Czarnego Bzu Czarny bez na poty Odtruwanie Oczyszczanie organizmu
RUTINOSCORBIN jak najbardziej + wapno, nie wolno nam POLOPIRYNY i pochodnych. przy strasznym katarze używałam xylometazoliny oby nie w nadmiarze...np na noc, zeby udało sie przespać. syrop prawoślazowy, ale chyba ten z cebuli był by bezpieczniejszy..5 lat temu piłam jakiś malinowy na kaszel homeopatyczny, przynajmniej mi przesmarował...z kropli to jeszcze pewnie Ephorbium, bo tez homepat a inhalacje z soli fizjologicznej...a p/bólowe APAP...tylko nie wiem dlaczego tylko on a np nie zwykły paracetamol...

Ostatnia edycja:
Pchelka ja sie ratuje w czasie kataru siekaniem cebuli (tez jestem ze granica i wielu rzeczy brakuje albo nie znam odpowiednikow) potem cebule zasypuje cukrem i popijam sok pare razy dziennie i do tego sporo wit C
Zycze zdrowka i nie przeziebiaj sie ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!

ja dzisiaj też z katarem się obudziłam....taka pora teraz niestety :/
młody nadal kaszle, dziwne jest to że w dzień i w nocy prawie w ogóle a rano jest koncert :/

ja wczoraj chciałam KSW oglądnąć...tak dobrze sie trzymałam i i tak zasnełam...jejuu non stop bym spała ;-)

Felidae dobre!!! :-D muszę mężowi to koniecznie przeczytać hihih

Zdrówka dla wszystkich przeziebionych. Trzymajcie się dziewczyny!! :tak:

reklama
Do góry