reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ja dostałam takiego strasznego uczulenia w ciaży od oliwki z johnsona.

właśnie pochłonęłam 2 drożdżówki...jejuuu takie pyszniutkie ze się powstrzymać nie mogłam :sorry:

reklama
Witam kochaniutkie :-)
Nie nadążam za Wami z czytaniem :zawstydzona/y:

Moja córeczka wczoraj się dowiedziała, że będzie miała rodzeństwo, zareagowała cudnie:-) ja mówię do niej... wiesz, że będziesz miała rodzeństwo... na co ona z radością ja chcę siostrzyczkę... :-) a ja do nie a jak będzie braciszek, ona też będę kochać:-)

hej dziewczyny

dziś u mnie zaczął się 11 tc dość nie fortunie bo od wizyty w szpitalu:-( ale od początku. Miałam dziś rano iść na badania mocz morfologia itp. idę do łazienki podcieram się a tam brązowa wydzielina szok, płacz i telefon do Ł. by szybko wracał z pracy bo coś się z bąblem dzieje. Telefon do lekarza prowadzącego ten żeby jechać do szpitala i żeby się nie stresować i nie płakać. Jedziemy do szpitala po drodze zostawiamy Fifka w przedszkolu. Czekamy na lekarza minuty się dłużą niemiłosiernie ale dzielnie czekamy pod gabinetem USG. W czasie badania okazuje się że bąbel ma się dobrze rośnie pięknie, serduszku bije niestety utworzył się krwiaczek 1,5 X1,5 cm mały ale zagrażający poronieniem. Dostałam 3x1 dupasanu i 2x1 nospe forte no i zakaz seksu. Mam nadzieje, że krwiaczek szybko się wchłonie i już nie będzie takich przeżyć.

Hejka, ja takze jestem kwietniową ciężarówką :) Do niedawna zapracowana żona I. i mama dwuletniej Alicji. Teraz jestem skazana na leżenie w łóżku z powodu krwiaka :( Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wierzcie mi, że żadne forum nie jest w stanie zdołować i wystraszyć bardziej niż 5 dni na patologii ciąży :((
Co do objawów to mnie także cały czas muli i odrzuca na samą myśl o mięsie. Dodatkowo mam jeszcze jeden nietypowy objaw - niepohamowany odruch wymiotny podczas mycia zębów :D Tak samo było przy pierwszej ciązy i wiem, ze minie po urodzeniu ;)

Witaj kochana! Ja tez mialam krwiaczka, polezalam dwa tygodnie i juz ladnie sie wchlonal. Dostalam progesteron w zelu i to bardzo pomoglo.
U ciebie tez bedzie dobrze:) Jak sie czujesz teraz?

zonqa tak jak pisalam wczesniej, ja tez mialam krwiaczka, to nic groznego szczegolnie, ze juz tak daleko zaszlas:) Duzo lez, odpoczywaj, nie dzwigaj:) Mi nawet sexu lekarz nie zabronil przy krwiaczku...i jakos wszystko sie ulozylo dobrze;)
Nie stresuj sie tylko i duuuuuzo odpoczywaj, po 2 tyg nie bedzie sladu!

madziakowska zainspirowałaś mnie tym filmem "16 letnia mama"i musiałam obejrzeć,i oczywiście się poryczałam,nie wyobrażam sobie oddać mojego dziecka.Mala leżała obok i cały film się przytulała,taka grzeczniutka była:-)
zonga leż spokojnie i odpoczywaj,a na pewno wszystko będzie dobrze,a krwiak za kilka dni się wchłonie.

Ja właśnie zjadłam śniadanko,teraz nakarmię bąblicę i może uśnie.

Witajcie Kwietnióweczki :)
chciałam dołączyć do Waszego grona :) po raz kolejny mam nadzieję zostać mamą i mam termin na 11.04 :)
czytam Was już od jakiegoś czasu, strasznie dużo piszecie hihi :D

Witaj satyna-gratuluje serdecznie-ja tez mam termin na 11, choc przesuwa sie czasami na 9 bo doliczyc sie nie mozemy:)
Pisz nam jak sie czujesz, kim jestes i w ogole wszystkooooo:-)

reklama
Dziewczyny dzięki za słowa otuchy

Wiem, że z bąblem jest ok i to daje mi siłę. Leżę grzecznie i odpoczywam i jestem dobrej myśli bo lekarz powiedział że krwiaczek jest mały. A wizytę u swojego lekarza mam w środę więc mam nadzieję, że choć trochę się wchłonie do tego czasu.

Witam nowe kwietniówki

Do góry