reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny!
Nie było mnie bo trzeba było załatwiać "uczelniane" sprawy ale wreszcie udało mi się Was nadrobić! ;-)

Najpierw mam pytanie- czasami mnie boli brzuch po lewej stronie na dole..tak jakby kuje i nic mi na to nie pomaga. Miała tak któraś z Was?

Witam wszystkie nowe mamusie! Nie nadrabiajcie tylko piszcie z nami na bieżąco. ;-)
evcia Gratuluję owocnej rozmowy oby teraz było wszystko jak najlepiej;-)
Marika To też moja 1 ciąża i widzę ,że też jesteś chudziutka jak ja. Masz super brzuszek;-) Mi też się robi podobny , niedługo wstawię foto!
madzikowska Śliczny brzuszek!!;-)
myszka Super brzuszek ;-)

A mi mijają mdłości, po których straciłam 0,5 kg przez przytulanie się do kibelka. Powoli wzrasta apetyt. Mam nadzieję,że tym razem jak to piszę to już nie powrócą tylko zacznę rosnąć ;-)

Miłego wieczoru!

reklama
Dziewczyny mam pytanie.. Czy któras z Was już stosuje jakieś kremy przeciw rozstępom, bo ja przyznam, że brzusio powoli rośnie:sorry2:, a w poprzedniej ciąży troszkę zaniedbałam to, choć nadrobiłam po dużą ilością siłowni, ale teraz widać i to coraz bardziej... stare "rany" na podbrzusiu... Macie do polecenia jakiś dobry żel, krem, serum???

ja używałam w pierwszej ciąży zwykłą oliwkę Bambino - mimo że przytyłam 25kg nie miałam ani jednego rozstępu, teraz również stosuję, i mam nadzieję że również ze skutkiem :-) a czy można używać jakieś kremy rozjaśniające stare rozstępy to nie wiem

Laseczki zaatakowalo mi zatoki :-:)-:)-( ledwo oddycham czuje ze sie dusze :szok:
Rany i nie wiem co wziasc na to. Ide ululac dzieciaki.
Milych snow
ojj biedaczko...kuruj sie:( nie mam pojecia co mozna brac.. :(musisz poczytac..

a ja czekam na kuchenne rewolucje i ide spaciu:)))juz nie moge sie doczekac weekendu az sie wyspie

Przez te zatoki nie moge spac bo tak mnie dusi, wiec obejrzalam na youtubie film "16-letnia mama". Nie wiem czy ktoras z Was go ogladala ale tak mnie wzruszyl ze rycze jak bobr. Dopiero teraz nie moge oddychac hahaa

Milych snow

madzikowska, na zatoki wez sinupred (mozna w ciazy) rob inhalacje z goracej wody i jakiegos olejku np olbas, w miske mega goraca woda olejek na to recznik i wdychaj :) mozesz rozkropic na kawalki sciereczki olbasu zeby sie rozprzestrzenil w mieszkaniu.... pij duzo zeby katar sie rozwodnil, najlepiej herbate z duza iloscia cytryny, moze kanapeczka z czosnkiem, tez pomoze (czosnek = ciazowy antybiotyk) mozesz sie poinhalowac sola fizjologiczna z nebulizatora, powinno pomoc :)
zdrowka :)

hej, ja na rozstępy używałam oliwki nivea i rękawiczki do masażu, nie mam ani jednego :p
teraz tez uzywam :)
ciężko mi jest kupić odpowiedni krem bo zazwyczaj mam na nie uczulenie :p

reklama
Do góry