reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
Witajcie, najpierw napisze co tam u mnie a później zabieram się za nadrabianie... trochę naskrobałyście :cool2:

Chciałam się podzielić z wami tymi dobrymi informacjami, bo Maja czuje się dużo lepiej nie ma już gorączki od wczoraj a w buźce zapalenie jej powoli znika, nabiera już apetytu.. ech kamień z serca...
poza tym dowiedziałam się kilku informacji odnośnie przyszłości mojej w pracy i są to bardzo dobre informacje... przepraszam, że nie będę dzieliła się szczegółami... ale nie mogę :cool:
a w kwestii samopoczucia... nadal wymiotuję... brak apetytu... i czuję się "wypluta"

no i.... co okazało się dla mnie dziś wielkim zaskoczeniem... wywaliło mi już brzuszek... owszem nie jest mega widoczny, ale niestety spodnie dżinsowe mnie cisną :dry:

Hej Wam :tak:

Nie pojechalam dzis na badania krwi jednak bo wstalam o 6 z tak potwornym glodem ze bym nie wytrzymala do 9.30 :no:. Odprowadzilam tylko coreczzke do przedszkola.

Leze juz od paru godzin bo ze zdziwieniem zaobserwowalam "stawianie sie" macicy, tzn. twardnienie brzucha co jakis czas :szok: (takie jak w pozniejszym etapie ciazy gdy macica cwiczy przygotowujac sie do porodu). Minelo ale jakos ciagle czuje sie dziwacznie i ten brzuch inaczej...

Witam nowe mamusie

Tak poza tym okej- maz nie zaszalal bo zapomnial tradycyjnie o moich urodzinach :-p i go dlugo do roboty zagonic nie moglam (sprzatac kuchnie musialam sama mimo ze wiedzial ze sie kiepsko czuje) ale wybaczam bo kochany i tak jest ;-) i teraz cos dobrego w kuchni robi :blink:

Aha. Zapomnialam napisac ze ja juz macice wyraznie wyczuwam reka ale moze w kolejnej ciazy to jakos szybciej?

co do brzuszka to moj mimo ze dopiero jest 9 tc to juz jest pokaznych rozmiarow :-) szczerze to ludzie mi ustepuja miejsca w pociagu :szok: wieczorem jak wroce do domu zrobie foto :-)

Tasiora;Hejka, ja takze jestem kwietniową ciężarówką :) Do niedawna zapracowana żona I. i mama dwuletniej Alicji. Teraz jestem skazana na leżenie w łóżku z powodu krwiaka :( Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wierzcie mi, że żadne forum nie jest w stanie zdołować i wystraszyć bardziej niż 5 dni na patologii ciąży :((
Co do objawów to mnie także cały czas muli i odrzuca na samą myśl o mięsie. Dodatkowo mam jeszcze jeden nietypowy objaw - niepohamowany odruch wymiotny podczas mycia zębów :D Tak samo było przy pierwszej ciązy i wiem, ze minie po urodzeniu ;)

WITAJ!!! No to jak tylko możesz loguj się i gadaj z nami, razem jakoś przetrwamy to leżakowanie. A historie na patologi- masz racje mld razy gorsze niż każde forum...:tak:
TRZYMAM KCIUKI...

ankzoc To super że mała się już lepiej czuje, oby tak dalej i żeby już więcej chorób z przedszkola nie przynosiła. I cieszę się z tych 'tajemniczych' dobrych wiadomości w pracy. W ogóle to muszę napisać że podziwiam Cię że pracujesz. Ja z wielu powodów na L4, ale jak sobie pomyślę że miałabym chodzić do pracy jak mi było tak niedobrze i wymiotowałam cały czas... Brrrrr.... Dzielna z Ciebie kobieta!!!!

ankzoc super wieści. Oby teraz córeczka nabierała sił!!!

Witam nowe mamuśki!! :-)

ja zaraz zmykam po wyniki badań....ciekawe co tam powychodziło.
no i Młodego z przedszkola pora odebrac

a pogoda u nas taka że nic tylko w łóżeczku cieplutkim leżeć, o!!

reklama
Hej Myszka
JA NIGDY NIE LUBIŁAM KIWI, a teraz mniam:)
Fajnie, że dołączyłaś- WITAJ!!!! I PISZ!!!!

Hej dziewczyny ja zaraz idę poprawić sobie nastrój i troszkę sie podstroić na wieczór- idę do fryzjera...;-)
Dziewczyny mam pytanie.. Czy któras z Was już stosuje jakieś kremy przeciw rozstępom, bo ja przyznam, że brzusio powoli rośnie:sorry2:, a w poprzedniej ciąży troszkę zaniedbałam to, choć nadrobiłam po dużą ilością siłowni, ale teraz widać i to coraz bardziej... stare "rany" na podbrzusiu... Macie do polecenia jakiś dobry żel, krem, serum???
Jak coś czekam na info. Teraz spadam, poczytam rano...
BUŹKA LASKI I UDANEGO POPOŁUDNIA

Do góry