reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Ja właśnie uspałam mojego 4 miesięcznego chrześniaka

oby pospał jak najdłuzej

Mi dziś jakoś się nic nie chce a do tego bym chętnie położyła się w łóżku i zasnęła ....ale jeszcze jedno dziecię jest w domku

reklama
o rany !!!! jeszcze pol godziny i do domu !!!!
no jeszcze wczesniej po mala do przedszkola :)

dzis jakby ktora miala dzieci lubiace bajki to na disney junior o 18:30 krol lew III :)
moja uwielbia - ogladala I czesc to sie zakochala :) teraz czeka z niecierpliwoscia na kolejna :)

zreszta niektore kobiety bez zadnych kremow itp beda miec piekne cialo bez rozstepow a inne smarujac sie specyfikami z najwyzszej polki i tak beda je miec...niestety taka prawda

coś w tym jest. ja w pierwszej ciazy stosowałam z rossmana balsam który kosztował 11zl i nie mam ani jednego rozstępu.

odebrałam moje wyniki morfologii i cała lista innych. i wszystko wyszło prawidłowo. ale odetchnęłam!! :-)

co do rozstępów to mimo smarowania mam je ale moją skóra ma skłonności do blizn i tym samym rozstępów

no ale cóż obiłam co mogłam pozostało zaakceptować to co zostało i tyle

O rany nim przeczytalam wszystko to trwalo to 2h ale dalam rade :)
O porodach juz po temacie bedziemy o nich pisac w kwietniu :-) a tak jak mowilyscie, kazda ktora juz rodzila i jest w ciazy wracaja wspomnienia i nie zauwazylam zeby ktoras z nas narzekala, a byly rozne.
A co do kremow lwica ja w 1 ciazy stosowalam zwykla oliwke i nivejke, a w drugiej ciazy krem przeciw rozstepom kolastyny, a po porodach zeby jak najszybciej miec plaski brzuszek stosowalam juz w pierwszej dobie krem wyszczuplajacy i ujedrniajacy i nie moge narzekac, Za kremy placilam okolo 15zl a nie mam zadnego roztepu i mimo 2 ciaz mialam plaski brzuch, ale moze to kwestia urody. Jedne beda mialy brzuszek nawet po jednym porodzie a inne urodza 5 i plaskie jak deski. To hormony i geny robia swoje.
Powodzenia kazdej zycze oby bylo bez rozstepow, ale mimo wszystko lepiej nawilzac. Ja juz sie smaruje :)
Ide ogladac TVN o wyrodnych surogatkach!!!!

Mam pytanie do was dziolszki. Mialyscie opryszczke wargowa "zimno" w ciazy? Bralyscie cos na to, mnie ostatnio lekarz wystraszyl ze to bardzo niebezpieczne i jak bede nastepnym razem zeby mu powiedziec ze ma mi cos przepisac na tego wirusa. Wiecie cos na ten temat?

Przepraszam z tedo wszystkiego zapomnialam sie przywitac z nowymi ciezarowkami :) Witajcie Myszka i Maritka.
Lwica
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i zycze udanego wieczorku....

Ostatnia edycja:
reklama
Jeśli chodzi o rozstępy ja smarowałam sie oliwką i przy pierwszej ciąży pojawiło się tylko kilka , a przy drugiej już trochę więcej, no trudno i tak uważam że nie jest żle

ladies ja mam 25 lat a już rok temu miałam jedną nogę robioną operacyjnie, druga też powinna być zrobiona, zresztą na tej operowanej widze że jeszcze z rok i będzie wyglądać jak przed zabiegiem, niestety to cholerstwo wraca, no i pajączków też mam coraz więcej. Piersi nie dosyć ze mam małe to jeszcze nie zbyt atrakcyjne, ale pocieszam sie ze swoją głóną rolę wypełnły, bo dzieci wykarmiły i mam nadzieje że teraz też nie zawiodą

ankzoc super że z córeczką już lepiej

Witam nowe dziewczyny na forum

królewnazmarcepana uwierz chciałabym być taka nieświadoma zagrozeń jak w poprzednich trzech ciązach ale po poronieniu po prostu się nie da, znam ten strach przy wizycie w toalecie, głupie ukłucie, jakaś głupia myśl, niedługo zaczynałabym 3 trymest , szykowałabym wyprawkę, pomimo że jestem teraz w ciąży nie zapomnę nigdy , to zmiania całe życie, kto nie doswiadczył nie zrozumie

do południa było ok a teraz mnie mdli i dzisiaj dzień bez drzemki
miłego po południa

Do góry