reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Pscolka i spolka - własnie sprawdzałam tą szczepionkę co u nas jest w 13mz. W Niemczech jest dopiero po 15m. I jeżeli dobrze wyczytałam to tam szczepienia na ospę, rotawirusy i pneumokoki są zalecane i refundowane przez Państwo. Co kraj to obyczaj.

Ja pechowa jestem z tym półpaścem, dlatego wolę dmuchać na zimne.

reklama
aisak, oj ale mi smaka zrobiłaś, ale ja to z mikro nie lubię, zawsze w piekarniku robię :tak:, ale dziś hot-dog z warzywkami na kolacje, mężuś zakupił paluchy i zaraz będę robiła

pscółka, ja półpaścia nie miałam (i mam nadzieję, że mieć nie będę), ale mojego wujka żona miała niedawno mając 54 lata, strasznie cierpiała, bolało ją niesamowicie :no:

Smile, ja w Twoim przypadku, po takich historiach rodzinnych związanych z tą chorobą też pewnie bym szczepiła

to już jutro, normalnie nie wiem jak wytrzymam do 11:45, rano się nie odezwę, dopiero jak wrócę, bo muszę jeszcze pojechać załatwić kilka spraw będąc niedaleko, trzymajcie prosze kciuki :zawstydzona/y:

Dotkass trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze :tak:
a Ty się nie denerwuj tylko wcinaj hot dogi i się relaksuj, o!

Smile_ ja też bym pewnie dmuchała na zimne gdybym była na Twoim miejscu.

ja takie na ciepło bułeczki to albo z mikrofali albo z piekarnika...oj lubie to!
a dzisiaj stanęło na zwykłych kanapkach! lenistwo :sorry:

Witajcie wieczorową porą nie chce mi się kompa odpalać więc jak co wieczór was podczytuje i postanowiłam napisać z komórki

Dotkass- powodzenia &&&

Smile- mojej koleżanki synek właśnie potej szczepionce skojarzonej dostał padaczki i teraz jest trochę opóźniony w stosunku do rówieśników ech pamiętam jak sama bałam się. szczepic Maje

Smile, ja za Ciebie też trzymam kciuki i za wszystkie, które jutro wybierają się na wizytkę, bądź USG...boszzz im bliżej tym bardziej się stresuje :zawstydzona/y: aż głowa mnie rozbolała i teraz pytanie ze stresu czy z głodu? chyba muszę coś zjeść :eek:

dziewuszki, a powiedzcie mi te które już miały kiedykolwiek prenatalne za sobą, to się robi dowcipnie czy przez brzuch, bo zupełnie nie umiem sobie przypomnieć :oo2: bo póki co to dopchwowe raczej, ale tam na prenatalnym to już taki sprzęt mają że chyba wystarczy zwykłe, nie umiem skojarzyć

smile o, to powodzenia również i innym też jeśli ktoś się wybiera jutro też na wizytkę

ja miałam fazę na hot dogi tydzień temu we wt pamiętam to do dziś, bo pokłóciłam się z moim i potem był tak do rany przyłóż że nawet pojechał mi po parówki sojowe bo mi się zachciało hot dogów z sałatką ze słoika taką na kwaśno + paróweczki oczywiście soja + mega dużo musztardy :-D super sprawa, więc dot klaudia ma rację, nie stresuj się tylko delektuj, musisz czymś zająć duszę i ciało :-D

reklama
Do góry