reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny!

trzymam kciuki za udane wizyty u lekarzy!!

lwica może tak odreagowuje emocje. przedszkola, nowy dzidziuś. Spędźcie dzień razem i bawcie się dobrze. A ja trzymam kciuki żeby córcia spała spokojnie a lękki nocne mineły.

ja zmykam coś dom ogarnąć póki mam na to ochotę hihi.

Tak sobie myślę że u mnie na razie w rodzince nikt nie wie ze w ciąży jestem. Chyba powiem im dopiero po 12tyg.
potrzebuje teraz spokoju ;-)

reklama
Tasiora - od roku w Warszawie, jeszcze troche w warszawie, ale docelowo Lodz.

Ella1 - dopiero dzisiaj bede ogladac plytke, bo zaopmnialam o tym zupelnie :)

Pchla - a w Warszafce dzisiaj ladna pogoda, az mi sie nie chce w pracy siedziec :)

A u nas dzisiaj szaro buro i nie fajnie :/
Taka wichura za oknem :/

Stresuję się jak przed maturą, a to niby tylko USG. Czekam na męża, który ma wrócić z serwisu autem i mam nadzieje, że się zaczniemy zbierać. Na 13 mam być, ale ostatnio byłam juz o 12 i gin mnie przyjął, więc może dzisiaj też tak będzie.

Miłego dnia!!

Hej kochane.
Przedwczoraj odpisywalam Wam to mi posta wcielo przez internet, wczoraj tez na watku o wizytach u gina- cos mi utrudnia ten kontakt z Wami. Teraz tez cos przerywa wiec krotko.

Dzis chce Wam napisac ze raczej nie bede sie poki co odzywac, podczytywac napewno bede ale pisac nie mam sily.
U mnie sie jednak posypalo, maz "nawywijal" tak ze na chwile obecna nie chce go widziec i wiem ze z tego malzenstwa juz nic nie bedzie, juz nie mam sily nawet dla dzieci :-(.

Trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo jakos wszystko poukladac tak zebym dala rade sama...

Trzymajcie sie. Udanych wizyt! :)

reklama
eevcia życzę Ci żeby ułożyło Ci sie po Twojej myśli, żebyś Ty była szczęsliwa i dzieci, dużo sił i spokoju, buziaki

Lwica moze mała rzeczywiscia tak reaguje na ciązę, ja bym najpierw spróbowała jej wytłumaczyć wszystko, a nuż się uda. Mój 5 latek bardzo chce siostrę za to 4latek jeszcze do nie dawna mówił że nie chcę zadnej dzidzi , wyrzuci ją do kosza, a teraz sie zgadza ale tylko na brata, bo jak będzie siostra to przetnie dom na pól i nie będzie siedział z ryczacym dzieckiem, chociaż moi chłopcy jeszcze nic nie wiedzą tak dokłądnie o maleństwie

Dotkass &&&&&

Do góry