reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

hejj, a u nas cieplutko dzis mozna w krótkich spodenkach chodzic ;D
my własnie wróciłysmy z piekarni i wcinamy bułki :D

normalnie wkurzyłam sie bo wczoraj poszłam na poczte odesłac te spodnie i okazało sie ze jest do 15.30 a ja byłam o 15.40, to dzis ide rano o 10 a tu sie okazuje ze czynne od 12 :szok:

noo i byłam u fryzjera bo mam zamiar coś zrobic z włosami hmm tylko sama nie wiem co jeszcze :p na pewno nie obciąć ale moze jakieś małe ombre ;D

reklama
Usg ja tez miałam "dowcipne", ale najpierw zawsze próba przez brzuch, niestety dużo lepiej widac na tym etapie od dołu:sorry2:

ewcia- Jejku coż się stało? Trzymaj się dzielnie! Znajdz siłę w dzieciach! Masz cudowne dzieciaczki i na pewno dasz radę! Bądź dzielna! Jesteśmy z Tobą!

eevciaa88 jesteś silna i dasz radę. Pamiętaj o tym. Ślę buziaki i mocno przytulam

Ja jestem do tyłu z czytaniem i chyba już nie nadrobię. Wczoraj byłam w kinie:-) przedwczoraj u znajomych i tak mija urlop mojego K.

A dziś okap wieszaliśmy i niestety skończyło się w objęciach muszli klozetowej:sorry2: A już myślałam, że jest lepiej.

lwica - przede wszystkim nie myśl o psychologu za szybko na taką wizytę.. dzieci ogólne są mało chętnę do wylewania swoich uczuć, dlatego fajnym wyjściem jest zabawa... np weźmiesz ulubione lalki, misie i wymyślisz zabawę... że mała laleczka spała w nocy grzecznie i nagle w nocy obudziła się ze strasznym krzykiem i płaczem, tata misia czy tam lali zastanawiał się co moglo się stać i wtedy wezwano lekarza i niech np córka będzie lekarze i sama odpowie co się stało... ona nawet nie będzie tego świadoma, że wyrzuci z siebe swój problem... ja tak robię z córcią i działa...:-)
życzę wam udanego dnia

tiramissu84 - oj współczuję z tą wizytą :-(, wiesz ja strasznie w 1 ciąży nakręcałam się na poznanie płci i takim o to sposobem musiałam czekać do końca 6 m-ca bo córcia nie miała zamiaru się pokazać

Tasiora- zdróweczka życzę

zonqa - ja mam urlop i też miałam ambitne plany a tu d... łózka jeszcze nie pościeliłam

Smile_ -powodzenia

eevciaa88 - kochana przytulam cię... strasznie mi przykro z powodu męża :-(

Smile, ja za Ciebie też trzymam kciuki i za wszystkie, które jutro wybierają się na wizytkę, bądź USG...boszzz im bliżej tym bardziej się stresuje :zawstydzona/y:

Ja aż do przyszłej środy muszę czekać na USG (genetyczne) i denerwuje się jak przed maturą ;-), z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej strasznie się boję o to czy wszystko będzie w porządku.

Co do starszych dzieciaków, to nasza Tosia będzie miała 4 lata jak urodzi się "Dzidziuś" - już nie może się doczekać, ciągle dopytuje kiedy się urodzi i opowiada jak będzie Dzidziusiowi zmieniać pieluszki i zabierać na spacerki. Nawet kilka swoich zabawek już "przekazała" Dzidziusiowi. Zaznacza tylko że chce siostrzyczkę i że musi mieć na imię Drzewo:-) (Pytana dlaczego Drzewo, mówi, że ona lubi drzewa, bo są fajne!).

Za żadne skarby nie chce braciszka, pomimo naszych tłumaczeń, że nie mamy na to wpływu i nie wiadomo czy będzie dziewczynka czy chłopiec. Będziemy się ewentualnie martwić jak ją przekonać jak już będziemy znać płeć.

katarinna - widzę, że nasze córeczki różni m-c :-) moja mała też chce tylko siostrzyczkę i wybrała dla niej imię Andrzejka :cool2:, twierdzi, że barciszka nie chce bo ma 2 bliskich kuzynów... oczywiście już planuje, że będzie miała łóżko piętrowe i dzidzia będzie na dole a ona u góry

Katarinna - u nas Amelia bedzie miala 4 lata 8 msc jak sie dziecko urodzi.
MOwi "chce siostre, ale jak bedzie brat to tez moze byc" - wiec ten problem na szczescie nas nie dotyczy :)

Ja też się wybieram do fryzjera mam nadzieje że będzie miała miejsce o 12. Jeszcze pól godziny i będę wiedziała.
Królewna mi się też marzy ombre ale muszę jeszcze zrobić odrosty i trochę zienić fryzurę bo to co mam na głowie trochę mi się znudziło:cool2:

reklama
Ja też się wybieram do fryzjera mam nadzieje że będzie miała miejsce o 12. Jeszcze pól godziny i będę wiedziała.
Królewna mi się też marzy ombre ale muszę jeszcze zrobić odrosty i trochę zienić fryzurę bo to co mam na głowie trochę mi się znudziło:cool2:

ja na szczeście mam naturalny kolor włosów wiec nie musze u nasady farbowac, bo jakbym miała miec odrosty to bym oszalała :p dlatego tylko ombre wchodzi w gre :p
ja to pojde w poniedziałek, jak małą wyślemy do babci :D

Do góry