reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

hehehe czad z tymi dzieciarami :-D

dużo też zależy od tego czy fajnie się to ombre zrobi, bo niektórzy jak widzę że mają takie jasne od krechy to porażka ;-) albo kontrast za duży wyjdzie... ktoś miał, chyba brodka, takie beznadziejne właśnie
no, zobaczymy, to spadaj jutro do tego fryzjera a potem nam zdjęcie wrzucisz to ocenimy jak poszło :-D

o, znalazłam brodka.jpg no beznadzieja jak dla mnie, a jej to chyba już spec jakiś robił raczej
albo o rosatti ombre4.jpg :D
i na dokładkę ostatnia 'zwyciężczyni' barrymore 'od krechy' :D teaser_420x270.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze i czekam. Nie bylo gdzie zaparkowac to jezdzilam 20min i szukalam miejsca. A moj maz ze mna nie pojechal, bo potracil sarne :/... Tydzien ma to auto dopiero i juz takie cos. Dobrze, ze tylko kopytem mu lusterko skopala i odlecialo...

Moj maly mowi, ze dzidzia bedzie miala na imie "kalok". U nas sa na topie ostatnio "kaloki" czyt. kalosze :D

No nic. Czekam, bo jakies dwie babki jeszcze przede mna...

hehehe czad z tymi dzieciarami :-D

dużo też zależy od tego czy fajnie się to ombre zrobi, bo niektórzy jak widzę że mają takie jasne od krechy to porażka ;-) albo kontrast za duży wyjdzie... ktoś miał, chyba brodka, takie beznadziejne właśnie
no, zobaczymy, to spadaj jutro do tego fryzjera a potem nam zdjęcie wrzucisz to ocenimy jak poszło :-D

o, znalazłam Zobacz załącznik 502762 no beznadzieja jak dla mnie, a jej to chyba już spec jakiś robił raczej
albo o rosatti Zobacz załącznik 502765 :D
i na dokładkę ostatnia 'zwyciężczyni' barrymore 'od krechy' :D Zobacz załącznik 502767

nie jutro ;D w poniedziałek dopiero :D
pokazałabym Ci fotke ale mam tylko na komórce jakie ja chce :p
nie no te to porażka :p mam nadzieje ze mi czegoś takiego na głowie nie zrobi :D
i ja nie chce tak duzo miec tych jasnych, także w razie jak nie wyjdzie to mozna obciąć albo czekac a szybko odrosną i sie zetnie :D no albo zafarbowac na brąz spowrotem :D hehehe

Siedze i czekam. Nie bylo gdzie zaparkowac to jezdzilam 20min i szukalam miejsca. A moj maz ze mna nie pojechal, bo potracil sarne :/... Tydzien ma to auto dopiero i juz takie cos. Dobrze, ze tylko kopytem mu lusterko skopala i odlecialo...

Moj maly mowi, ze dzidzia bedzie miala na imie "kalok". U nas sa na topie ostatnio "kaloki" czyt. kalosze :D

No nic. Czekam, bo jakies dwie babki jeszcze przede mna...

no własnie dlatego ja nie jeżdże samochode do lekarza :D a jak juz cos to mnie mąż wozi bo on raz dwa miejscówke znajdzie a ja bym chyba godzine w centrum szukała :D:D

a moja córa nie nazywa brzucha :p narazie jakoś olewa tą dzidzie :p czasem tylko sie przytula :D

ja tak czytam i przeżywam biedną sarenkę, myślalam że Ty też z tą intencją opowiadasz, a Ty nad autem ubolewasz :-D

a ja wam powiem, że do mnie jakoś nie przemawia takie ombre

a ja zaraz zbieram się do sklepu, dziś wymyśliłyśmy z Mają klopsiki w sosie koperkowym

Hej dziewuszki :)
Do tej pory tutaj nie pisałam, tylko w paru innych miejscach i widzę że już nie mam szans nadrobić czytelniczych zaległości, takie z Was gaduły ;)
Do tego chodzę jeszcze do pracy (choć gin dziś na mnie z niedowierzaniem patrzyła że nie chcę zwolnienia), a niedawno nowy prezes kazał poblokować prawie wszystkie strony, w tym oczywiście wszlekie fora również :/
I jak na złość w komórce też mi forum nie wchodzi, choć pamietam że jeszcze około miesiąc teu spokojnie mogłam czytać, ehh :/
Tak więc mimo przeciwności losu postaram się tu zaglądać i skrobnąć coś choćby czasami, chić narazie głównie podglądam śliczne zdjęcia Waszych maluszków :)

cytrusik - ja w pierwszej ciąży gdy nie pomagały domowe sposoby leczenia gardła i robiło się coraz gorzej, zdecydowałam się na tamtum verte (lekarka najpierw przepisała hasco sept w spray'u, ale nic to nie dało). Uznałam, że chore gardło maluszkowi nie pomoże i trzeba się zacząć bronić :)

no właśnie tantum wszędzie czytam jest dozwolone w ciąży ale mnie w ogóle nie kręci ta wersja w sprayu bo mam wrażenie że od razu to przełykam i tyle go widzieli :-p ale mój D jak będzie wracał z pracy wskoczy do apteki po tantum do ssania, także dzięki za rady :) swoją drogą przy tym smarkaniu chyba napinam całe ciało bo mnie w krzyżu zaczęło boleć i po bokach podbrzusza, ale to chyba mięśnie czy coś, nie?

a tak w ogóle to witaj monic fajnie że nas tak dużo :) trochę buc z tego Twojego szefa, mógłby trochę rozrywki pracownikom zostawić ;-) chociaż ja mu się tam nie dziwię, mój był luzak, praca biurowa a ja cały czas na necie siedziałam i pierdy czytałam :D nawet ostatnio jak byłam u gina to położna widziałam jak pacjentki żadnej do rejestracji w kolejce nie było to se siedziała i na allegro kozaki oglądała :-D

mnie się ombre bardzo podobało dopóki było zjawiskiem rzadkim. to tak jak z ramoneskami, dopóki co 3ecia kobieta jej nie nosiła też szalałam na ich punkcie ;) tak czy siak królewna odświeżyłaś mój pociąg to zrobienia czegokolwiek z włosami to jak Ci wyjdą to może podgapię i się skuszę :p w ciąży i tak mało wychodzę :-D

Ostatnia edycja:
cytrusik: wiesz co ja własnie widze ze pełno osób ma, ale szczerze mało mnie to interesuje bo chce coś zmienic, a całych włosów nie ma mowy ze zafarbuje bo potem problem, balejaż mi sie nie podoba, włosów nie zetne na krótko wiec nie mam zbyt wielkiego pola do popisu :D robie to dla siebie i zeby lepiej sie poczuj, bo ostatnio czuje sie jakas wypompowana i brzydka :p:p

a tak w ogóle, wiem ze wczesnie jest ale macie jakies plany co zrobicie po urlopie macierzynskim ?? wracacie do pracy czy nie ?

reklama
Do góry