reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ehh no cóż to chyba będe jeszcze kilka razy płukać w pralce te spodnie to moze przestaną w koncu farbowac :p ale to jutro bo dzis nie mam w czym isc do lekarza haha :p pojde z niebieskimi nogami :D:D ale i tak wydaje mi sie ze farbują mniej niz na początku :p

ja juz siedzie z maseczką na włosach :D mam andzieje ze będą mięciutkieeee :D:-D:-D

reklama
Krolowa;) ja tez mam takie spodnie próbowałam octu ,moczenia w mące i nadal mam niebieskie nogui jak je zdejmuje!! Czasami nic nie pomaga ale jak sa fajne to chodź a co tam umyjesz sie!!

Krolowa;) ja tez mam takie spodnie próbowałam octu ,moczenia w mące i nadal mam niebieskie nogui jak je zdejmuje!! Czasami nic nie pomaga ale jak sa fajne to chodź a co tam umyjesz sie!!

hehe no fajne i takie z wyższym stanem na guziki i nawet ten pas jest dość gruby i odstaje to i nawet większy brzuch by sie zmieścił :D musze je jeszcze pomoczyć :D haha :p

królewna chyba pozostało Ci czekać aż same przestaną kolor "puszczać":-)
Paulina tak jak dziewczyny mówią powiedz mu dokładnie co od niego oczekujesz. Facet to maszyna prosta:-p

gisell
nie stresuj się problemowymi ciążami, bo sam siebie dołujesz. Przytulam mocno i zakazuję czytania takich wątków.

Też nie mam weny do pisania jak Zonqa, więc idę sobie książkę poczytać.

Paulina_ - zadużo masz na głowie, a gdzie świadkowie? oni powinni pomagać. Nie wahaj się poprosićo pomoc.
Gisell – ja napodobnej zasadzie chciałam doładować telefon, zamiast wpisać cyfry kodu to jajeszcze pisałam słowo „kod” i za chol… nie chciało zadziałać. :-(Czasem mam takie „zwiechy”,Kiedyś w pracy na wydruku próbnym zamiast „akceptuję" napisałam „akademia” – i niemam pojęcia dlaczego:-)

A minie sie Królewno pralka psuje i moje dzinsy juz wlasnie na 3 programie piore i sie wyprac nie mogą bo sie programator wywala w polowie programu :/ grrr..jak mi przyjdzie konczyc cała pralkę prania ręcnzie to umre :/ Na farbujace dzinsy nie poradze- piorę po prostu z ciemnymi rzeczami na lewej stronie i tyle...

Cześć dziewczyny medluje że jestem. Podczytuje Was regularnie ale z kom i ciężko mi odpisywać.
U nas teraz wszyscy się rozłożyli - młody chory (katar straszny, kaszelek i do dzisiejszej nocy gorączka ale całe szczęście osłuchowo czysty ) ja też czuję się fatalnie mega katar i ból gardła już mam dość, najlepiej mi się leży pod kocykiem z ciepłą herbatką z cytrynką i miodem :)
Widzę że tu epidemia przeziębień więc wszystkim choruskom dużo zdrówka i szybkiego powrotu do doskonałej formy :)
teraz mam nadzieję że będę mogła częściej odpisywać bo Niko bez gorączki pozwala mi coś więcej zrobić :)

aneczka, zdrówka

a ja zrobiłam małe przemeblowanie (nie nosiłam, spokojnie) przesuwałam, przemeblowanie tylko w salonie, a założyłam sobie, że stopniowo muszę zacząć robić coś w całym domu ;-)

zaraz jadę po Amelcię do przedszkola i po męża, do pracy dziś jechał służbowym i muszę Go odebrać :tak::-)

postaram się kliknąć cosik wieczorem :tak:

reklama
Kruczka trzymam kciuki...

Ja idę jutro i tak się boję... chciałabym żeby wszystko było dobrze, zwłaszcza że cały czas coś mnie tam - to zaboli, to takie ukłucie jakby... hmmm

Do góry