Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak postanowiłam i tym razem niczego nie planować, psychika człowieka jest skomplikowana, i jak coś z planu nie wypali, to odpada zapał do samego porodu, może się wkraść panika itp itd...ale to moje zdanie...A moim marzeniem było rodzić w wodzie :-) U Nas sa dwa szpitale które mają wanny i w żadnym poród nie jest odbierany w samej wannie, tylko do pełnego rozwarcia w wodzie apotem chop siup trze sie pofatygować na fotelik...więc zadowoliłam się prysznicem...i mój fart poległ na tym że moje kochane dziecko jest indywidualistą i wybrało na narodziny baaaardzo spokojny wieczór. Na porodówce rodziłam ja jedna :-) a w sali obok była jedno CC ha ha Dzięki temu prysznic był tylko mój ha ha haOliwka 36 nie wiem do kogo chodzisz...i czy płacisz za te wszystkie genetyczne, bo masz skończone 35 lat i łapiesz się na program badań genetycznych za free, bierzesz skierowanie od swojego gina idziesz z nim na borowska do lekarza "genetyka" on daje skierowanie na wszystkie potrzebne badania...zawsze parę groszy w kieszeni :-)
Na BB znalazłam artykuł o bólach brzucha.. może sie nam przydać..https://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/bóle_brzucha_w_ciazy_grozne_niegrozne_poczytaj.html
CO do Planu porodu to wg mnie zbędna komplikacja w polskich warunkach...no przynajmniej we Wrocławiu..bo niby można wybrać szpital gdzie się chce rodzić...tylko co z tego skoro może nie być w nim dla nas miejscaI tak postanowiłam i tym razem niczego nie planować, psychika człowieka jest skomplikowana, i jak coś z planu nie wypali, to odpada zapał do samego porodu, może się wkraść panika itp itd...ale to moje zdanie...A moim marzeniem było rodzić w wodzie :-) U Nas sa dwa szpitale które mają wanny i w żadnym poród nie jest odbierany w samej wannie, tylko do pełnego rozwarcia w wodzie apotem chop siup trze sie pofatygować na fotelik...więc zadowoliłam się prysznicem...i mój fart poległ na tym że moje kochane dziecko jest indywidualistą i wybrało na narodziny baaaardzo spokojny wieczór. Na porodówce rodziłam ja jedna :-) a w sali obok była jedno CC ha ha Dzięki temu prysznic był tylko mój ha ha ha
, zresztą już nie jest tak sucho, żeby kleszcze się szerzyły 
Moim zdaniem plan porodu się przyda nawet jeśli poród nie pójdzie zgodnie z planem, bo przynajmniej od początku wiedzą, że np. chcesz znieczulenie zewnątrzoponowe i nikt ci nie powie, że za późno poprosiłaś.

królewna, ale gdybym sie nastawiła na poród w wodzie, a akcja zaczęła by się dzień wcześniej to mój plan spalił by na panewce bo wszystko było zajęte, jedna schodziła i zaraz druga rodziła... fabryka normalnie. i powiedz mi co z moim planem wtedy bym mogła zrobić ? tyłek sobie podetrzeć, o ile nie rodziła bym gdzieś na korytarzu jak szwagierka...(no prawie) generalnie z synkiem dobę leżała na korytarzu porodówki bo miejsc nie było...na dolnymśląsku jest strasznie, do tego przepychanki na Akademii medycznej mogą spowodować, że na wiosnę zostanie nam jeden szpital mniej, no chyba, że możnowładcy się dogadają i pacjenci na tym nie stracą...
Dotkass ha ha chyba po prostu nie trafiłaś, ja w analityce nie pracuję już 5 lat a jak pracowałam to 3 lata mieliśmy kody kreskowe :-) więc u nas juz od 8 lat na kodach sie jedzie :-)