wiecie co... ja mizerię raz jadłam u teściowej na słodko i to był dla mnie szok, myślałam na poczatku że coś jej się pomyliło, bo nie wiedziałam że tak też się robi.. jak dla mnie odpada, totalnie mi to nie pasuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

.
.a ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodajewiecie co... ja mizerię raz jadłam u teściowej na słodko i to był dla mnie szok, myślałam na poczatku że coś jej się pomyliło, bo nie wiedziałam że tak też się robi.. jak dla mnie odpada, totalnie mi to nie pasuje![]()
a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła
abstrakcja smakowaa ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodaje
a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła
![]()
ale patrzcie jak wiele człowiek wynosi z domu, całe życie mizeria albo na słono albo na słodko i potem trudno się przekabacić na stronę wroga 

chodzi mi o to, że ja np. prysznice tylko biorę, bo w kąpieli to muszę mieć taki wrzątek prawie że bo inaczej mi pizga
ale jak tak czytam o takiej kąpieli w emolientach to aż mi się zachciało