Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.a ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodajewiecie co... ja mizerię raz jadłam u teściowej na słodko i to był dla mnie szok, myślałam na poczatku że coś jej się pomyliło, bo nie wiedziałam że tak też się robi.. jak dla mnie odpada, totalnie mi to nie pasuje![]()
a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła
abstrakcja smakowaa ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodaje
a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła
![]()
ale patrzcie jak wiele człowiek wynosi z domu, całe życie mizeria albo na słono albo na słodko i potem trudno się przekabacić na stronę wroga