Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fakt, ale powiem Ci, że mnie właśnie ta wiadomość o próżniowym porodzie przeraziła, ale jak się okazuje co Notka potwierdziła to były tylko brednie, tak czy inaczej zgadzam się z Notką- Madalińskiego wygrywa ;-)Dotkass - odnosnie szpitala - jesli swieta Zofia robi wszystko zeby uniknac cesarki to tym bardziej tam pojade
A prawda jest taka, ze gdzie nie bede rodzic, to wszedzie bedzie bolalo tak samo.

kochanie, ja mam to na płytkach, nie mam niestety linku, postaram się w wolnej chwili chociaż nazwę Ci podesłaćDOTKASS odnosnie muzyki podzielonej na 3 czesci.... masz to moze w linku do pobrania? bo jezeli mowimy o tym samym to bym byla przeszczesliwa, ja mialam ta muzyke, ale siostrze niestety pozyczylam i mi plyte popsula, i od tamtej pory nie moge znalesc linku ( a dostalam go na wczesniejszym formum grudniowek - watek zamkniety brak dostepu :-()

są cudne, już chwaliłam na FB :-)Może któraś ma ochotę na pyszne babeczki z ciastoliny z kasztanamizapraszam... twórczość mojej córci
Zobacz załącznik 506336Zobacz załącznik 506337
ja to zawsze beszczelni patrzyłam się na nich, przestawałam mówić a po chwili na chamszczaka rzucałam tekst: "już się napatrzyłeś, czy jeszcze potrzebujesz czasu, żeby się zawiesić?", albo "tak, tak wiem, że są zajebiste" od razu stawiało do pionu a kolesie nie ważne jak wielkimi erotomanami gawędziarzami byli to siłą rzeczy się zawstydzaliDotkass – mam ten sam „problem”, przed ciążą miałam F. Teraz to nawet boję się iść do brafiterki. W swoich przedciążowych ciuchach wyglądam jak Dolly Parton. Niestety zachowanie moich kolegów z pracy pozostawia wiele do życzenia. Myślą, że jak dziewczyna ma czym oddychać to od razu chętna, łatwa itd. i sypią ciągle sprośne dowcipy – żeby jeszcze chociaż na poziomie, ale niestety….

ale super, zazdroszczę, ja od kilku dni nie czuję nawet bulgotania i nie wiem czy wcześniej mi się zdawało, czy coś jest nie tak, czy może przytyłam i nie czuję nic przez powłoki brzuszne :-(No i doczekalam sie - moje dziecko pierwszy raz ma czkawke. A przynajmniej ja pierwszy raz to czuje.
Tak sie ciesze, ze jestem juz na tym etapie kiedy po malu czuje, ze ono tam faktycznie jest![]()

, może zadziała. Generalnie strasznie mnie to wkurza, bo ja mam niestety niskie libido i takie flirtowanie to mi nawet nie w głowie...
Wiem że ten post powinien się znaleźć na wątku zakupowym, ale piszę to, bo tu może być większy 'odzew'.
Należę do tz. zmarzlaków, zima jest dla mnie wyzwaniem, zwłaszcza dla moich stóp. Postanowiłam, że kupię sobie w tym sezonie buty śniegowce typu Emu/Ugg (zazwyczaj pomykałam w sportowych, trzymających ciepło do -25st). I dziś zabrałam się za studiowanie tematu.
Wyczytałam, że kupno oryginalnych butów graniczy z cudem, a te podróby, przemakają i deformują się i stopy, po drugie, firma Emu, produkuje obecnie tylko model Stinger, który jest nieprzemakalny, ale jego cena zaczyna się od 999zł.
I tu pytanie- czy któraś z Was ma/ miała tego typu buty, jakie i jaka jest Wasza opinia na temat wygody, ciepłoty, nieprzemakalności i trwałości.