reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Notka -no opryszczka niestety swędzi :-) ale to minie ;-) chociaż ty już ją długo masz nie powinna się już wysuszyć... hmm może od nowa cię zaatakowała, bo niestety to ma tendencje do nawracania! a czym smarujesz>?

reklama
Przed chwilą usłyszałam w radiu że Tusek obiecuje matkom za rok roczny urlop macierzyński i dla wszystkich dzieciaków miejsce w przedszkolu.Ciekawe ile w tym będzie prawdy, bo jak na razie polityka prorodzinna stoi pod znakiem ?

Notka -no opryszczka niestety swędzi :-) ale to minie ;-) chociaż ty już ją długo masz nie powinna się już wysuszyć... hmm może od nowa cię zaatakowała, bo niestety to ma tendencje do nawracania! a czym smarujesz>?

jest juz wysuszona, nawet skora taka biala, ale swedzi, optycznie widac ze sie juz "konczy"
mam to cholerstwo od tygodnia, czytalam ze ok 10 dni do 3 tyg moze trwac
nie widze by sie na nowo pojawila, w zadnym innym miejscu, ani w tym co juz jest, wyglada znacznie lepiej a swedzi :no:
smarowalam Zoviraxem a teraz Hascovirem

ankzoc, mialas opryszczke w ciazy???

Ostatnia edycja:
Przed chwilą usłyszałam w radiu że Tusek obiecuje matkom za rok roczny urlop macierzyński i dla wszystkich dzieciaków miejsce w przedszkolu.Ciekawe ile w tym będzie prawdy, bo jak na razie polityka prorodzinna stoi pod znakiem ?

ja juz nie wierze w ani jedno jego slowo :wściekła/y::wściekła/y:
jestem na maxa rozczarowana dzialaniami rzadu Tuska, w kazdym temacie mnie zawodzi
tylko zeby jeszcze jakas alternatywa sensowna byla.....
co za kraj!!!!

Notka - bo czasami jest tak, że przed pojawieniem się nowych wykwitów swędzi skóra... mam nadzieję, że nic więcej ci już nie wyjdzie, ale smaruj lepiej do końca tą maścią niestety opryszczka, kocha przemarźnięty, osłabiony lub też przegrzany organizm

Shy - roczny macierzyński, super to by było coś, ale to "tylko słowa"

ehh on to tylko obiecuje i obiecuje. :/ mnie to się juz go słuchać nie chce!!

Notka ja miałam małą opryszczkę na ustach. Smarowałam hascovirem i szybciutko zeszła.

ankzoc, klaudia
a mialyscie opryszczke bedac w I ciazy?

no ja niestety chorowalam, przez tydzien bylam na L4 i tydzien po ozdrowieniu mnie zaatakowalo to cholerstwo :-( podobno moze dorwac kazdego, nawet po wielu wielu latach...od momentu zachorowania na ospe wietrzna, ja chorowalam na nia majac 8 lat .... w zadnej z poprzednich ciaz nie mialam oryszczki a teraz mnie dorwala cholera :wściekła/y::wściekła/y:

Notka - o jej ja nie pamiętam dokładnie. Ale pewnie miałam. zresztą przed pierwszą ciążą ja miałam skłonności do opryszczki.
PO porodzie jak ręką odjął opryszczka o mnie zapomniała.
i teraz miałam od długiego czasu pierwszy raz taką malutką

reklama
Notka – nie mam pojęcia skąd wytrzasnęłaś Kraków:-D, ale powiem Ci, to już moje trzecie miasto w którym mieszkami i raczej nie ostatnie. Nawet mieszkania zbyt porządnie nie meblowaliśmy, bo wiemy, że po pierwsze dzieci i tak rozwalą, a po drugie to tylko tymczasowe. Oboje z mężem marzymy o niemalże własnoręcznie wybudowanym domu ekologicznym, jak się tylko da samowystarczalnym w zakresie energii i wody. Mam nadzieję, że prędzej czy później spełnimy swoje marzenie.

Shy – a nawet jeśli (jakimś cudem) to od którego roku planowany do wprowadzenia ten macierzyński? My się jeszcze załapiemy? :-)Notka – no właśnie alternatywy nie ma:-(

Dzięki za odpowiedzi w sprawie kręgosłupa. Pewnie teraz się przejdę. Nawet jak nie będzie to miało wpływu na poród to chociaż się zapytam czy mam szansę na jakąś rehabilitację, masaż, cokolwiek…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry