Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Notka -no opryszczka niestety swędzi :-) ale to minie ;-) chociaż ty już ją długo masz nie powinna się już wysuszyć... hmm może od nowa cię zaatakowała, bo niestety to ma tendencje do nawracania! a czym smarujesz>?

Przed chwilą usłyszałam w radiu że Tusek obiecuje matkom za rok roczny urlop macierzyński i dla wszystkich dzieciaków miejsce w przedszkolu.Ciekawe ile w tym będzie prawdy, bo jak na razie polityka prorodzinna stoi pod znakiem ?

Przed chwilą usłyszałam w radiu że Tusek obiecuje matkom za rok roczny urlop macierzyński i dla wszystkich dzieciaków miejsce w przedszkolu.Ciekawe ile w tym będzie prawdy, bo jak na razie polityka prorodzinna stoi pod znakiem ?

, ale powiem Ci, to już moje trzecie miasto w którym mieszkami i raczej nie ostatnie. Nawet mieszkania zbyt porządnie nie meblowaliśmy, bo wiemy, że po pierwsze dzieci i tak rozwalą, a po drugie to tylko tymczasowe. Oboje z mężem marzymy o niemalże własnoręcznie wybudowanym domu ekologicznym, jak się tylko da samowystarczalnym w zakresie energii i wody. Mam nadzieję, że prędzej czy później spełnimy swoje marzenie.