Pchla_Szachrajka
Fanka BB :)
Ewafoto – Pchełka nie mieszka w Polsce, tam pewnie inne realia. Mój lekarz na pierwszej wizycie zapytał czy potrzebuję zwolnienie, powiedziałam, że nie. Ale już na drugiej to powiedział, że on to mi już sugeruje zwolnienie – tak profilaktycznie – powiedziałam, że rozważę. Mam jeszcze dwie duże sprawy do domknięcia w pracy, ale nie mogę się za nie zabrać, bo dużo bieżących mi wpada i to takie błędne koło. Czuję jednak, że nie wytrzymam do grudnia (tak jak planowałam), bo kręgosłup mi dowala. Dzisiaj musiałam stać kilka przystanków w metrze i chociaż ja na płaskim obcasie chodzę to dawał mi nieźle do wiwatu:-(. W poniedziałek zaczynam ćwiczenia, mam nadzieję, że to doraźnie coś pomoże.
Czy któraś z Was ma zwyrodnienie kręgosłupa? Bo ja gdzieś tam w dolnej części mam i nie wiem czy tak jak trzeba iść pod koniec ciąży do okulisty (jak jest wada), to do ortopedy też?
Mi sie wydaje ze na poczatku ciazy nawet trzeba, zeby sprawdzic co i jak. Ja mam lordoze kregow szyjnych no i to biodro, mam jakies stare zdjecia dla lekarza bo rentgena w ciazy sie nie robi chyba?
A co co chodzi ztym okulista? Bo ja mam wade wzroku -2,75.
. Mój lekarz na pierwszej wizycie zapytał czy potrzebuję zwolnienie, powiedziałam, że nie. Ale już na drugiej to powiedział, że on to mi już sugeruje zwolnienie – tak profilaktycznie – powiedziałam, że rozważę. Mam jeszcze dwie duże sprawy do domknięcia w pracy, ale nie mogę się za nie zabrać, bo dużo bieżących mi wpada i to takie błędne koło. Czuję jednak, że nie wytrzymam do grudnia (tak jak planowałam), bo kręgosłup mi dowala. Dzisiaj musiałam stać kilka przystanków w metrze i chociaż ja na płaskim obcasie chodzę to dawał mi nieźle do wiwatu:-(. W poniedziałek zaczynam ćwiczenia, mam nadzieję, że to doraźnie coś pomoże.
hormonki tarczycy i poziom Vit D3 zbadac
kilka lat sie do nich przekonywalam, zwlaszcza pod wzgledem estetycznym
ale postanowione CHCE oryginalne na zime