Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wzielam szybko reke meza ktory lezal obok i mu polozylam w tym samym miejscu... czeka czeka a tu nagle oczy jak 5zl
tez poczul 2 pukniecia, a potem cos jakby obrot/przeplyniecie i... koniec
ale niesamowite uczucie 

, jeśli chodzi o wagę, dla mnie też nie ma ona większego znaczenia, tzn ma, jeśli zaczynam się już czuć ociążała i kiepsko w swoim ciele, bo przecież dobre samopoczucie jest najważniejsze, a to co inni o mnie mówią, myślą mam głeboko...co w Anglii mi się bardzo podobało, że to nie miało większego znaczenia, laski z wielkimi tyłkami w mini i gołym dupskiem na wierzchu a uśmiechnięte i nikt nawet nie skomentował, oprócz kogo, oprócz polaków, no niestety jesteśmy mało tolaranycjnym narodem, dodatkowo niestety mało optymistycznie nastawionym do świata i wolimy zajmować się życiem innych niż swoim, sama nie wiem, może z nudów, może dlatego, bo lubimy być albo lepsi, albo lepsi, albo gorsi a nigdy pomiędzy- normalni, zwyczajnie być sobą
i jak piszesz czeka nas znów przestawianie się na pobudki poranne i nocne ;-), a czas leci mi szybko jak nie wiem co, już zaraz połowa będzie, ale zauważyłam, że to druga ciąża tak leci, pierwsza się ciągnęła jak glut z nosa ;-)
, nasmarowałam Ami i się wygrzewa, mam nadzieję, że szybko Jej przejdzie
ech musimy to przeżyć

ja chce wierzyc, ze jestem przypadkiem ktorego w ciazy migreny oszczedzaja
na razie zdarzyla mi sie tylko aura (sama, bez migreny) na samym poczatku ciazy (gdzies tak w 5-6 tygodniu) i od tego czasu cisza... i oby tak do konca, bo konanie bez mozliwosci wziecia tabletki mnie przeraza![]()