Dzień dobry
Ja też ostatnio jakoś spać nie mogę.
Oj gołąbki to i ja bym zjadła, ale u mnie po staropolsku na szybko schabowy, bo my dziś korzystamy, że obydwoje mamy wolny dzień. Mój P. często pracuje 7 dni w tyg. No i wybieramy się na zakupy, brakuje mu krawata ślubnego, czuję, że będzie to ciężka wyprawa... Także nie ma to jak przy tak pięknej pogodzie spędzić dzień w galerii.
Ja na szczęście pozbyłam się już bólów brzucha, ale właśnie dziś w nocy jakiś skurcz mnie złapał, ale to tak jednorazowo.
Kruczka Gratuluję wycieczki i bawcie się dobrze!
Miłego dnia!
Ja też ostatnio jakoś spać nie mogę.
Oj gołąbki to i ja bym zjadła, ale u mnie po staropolsku na szybko schabowy, bo my dziś korzystamy, że obydwoje mamy wolny dzień. Mój P. często pracuje 7 dni w tyg. No i wybieramy się na zakupy, brakuje mu krawata ślubnego, czuję, że będzie to ciężka wyprawa... Także nie ma to jak przy tak pięknej pogodzie spędzić dzień w galerii.

Ja na szczęście pozbyłam się już bólów brzucha, ale właśnie dziś w nocy jakiś skurcz mnie złapał, ale to tak jednorazowo.
Kruczka Gratuluję wycieczki i bawcie się dobrze!
Miłego dnia!
nagralam bo jakos pozno lecial i dzis bedziemy ogladac :-)
- jest taki kochany jak kiedys, jeszcze przed naszym slubem (albo nigdy
), stara sie bardzo, pomaga.
i uważam, że czasem możesz wymagać żeby to on tobie zrobił obiad, albo przygotował ubranie, nie chcę cię buntować, każdy żyje tak jak lubi, ale widzę że tobie czegoś brakuje, chociażby tego, żeby mąż zauważył jak bardzo się starasz