reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ja też czasami oddałabym mojego szanownego męża za paczkę chrupek,ale życia bez Niego sobie nie wyobrażam.

:-D rewelacyjnie to ujęłaś, uśmiałam się do łez

A mój M był w weekend na delegacji w Krakowie, a że mu tęskno było za nami, to za tydzień jedziemy w delegację rodzinnie. Zarezerwował już nam hotel:-D
To takie niespodzianki w stylu mojego M, fajne to, ale i tak czasami wolę pokazać mu palcem kolczyki;-) zwłaszcza, że na kolczyki sam by nie wpadł, nawet jakby mnie widział śliniącą się przy szybie jubilera:-D

czyli z chłopakami wielka bieda, ale bez nich żyć się nie da:tak:

Dobranoc brzuchatki:-)

ja to wogole mialam na mysli lejdis ;-) jestem na etapie filmow, ogladam wszystkie starsze i czesc nowszych filnow ;-)

haha ok, cofam pytanie :-D

o, ale wiecie co, smile dawno też nie było

a w ogóle to dzień dobry :) miałam jechać na badania ale głosowaliśmy z Młodym i było 2:0 że może tak w pt, o nam się nie chce ;-) coraz gorsze te poranki będą, ciemno, zimno, ciężko się wywlec z wyrka.. współczuje tym które pisały że o 5 wstają i do pracy.. no i podziwiam szczerze :-)

no i witaj groszku z fasoleczką, jak tam stan błogosławiony Ci mija? :)

Ostatnia edycja:
Witaj Groszek :)

Wtajcie dziewczyny. A ja chora. Dzisiaj ide do lekarze i na zwolnienie do konca tygodnia. MIalam nie brac zwolnien juz do konca listopada ale jestem na prawde chora :((( kurde, jakis syf teraz straszny panuje, ledwo Amel wyszla z przeziebienia to moj maz i ja wpadlismy,z tym ze ja bardziej. Nos zatkany, od 2 dni oddycham przez usta, facet w aptece nic mi nie chce dac bo mowi ze lekarza sie trzeba radzic co na ostre przeziebienie w ciazy.
Dal mi tylko wapno i wit C ale to to se mozna stosowac prewencyjnie a nie jak zatoki sa juz porzadnie zawalone. No i to drapiace gardlo... ehh, jak ja nie nawidze byc chora :((((

Witam dziewczynki,za mną nie przespana noc,mała budziła się co 20 minut,nie mam pojęcia co jej się działo.Może ząbek wychodzi i bolał.Biedusia moja malutka.
cytrusik
mój M oczywiście ideałem nie jest,i raczej nigdy nie był,ale może ja z góry nauczyłam się żeby za wiele od faceta nie wymagać:-)
groszku z fasolką witam Cię serdecznie

Miłego dnia,ja dzisiaj będę przysypiać po kątach:-)

o rany ewa no to zdrowiej bidulko, ale fakt to tak łazi zaraza jedna, myśmy byli rozłożeni cała trójka 3 tyg temu, a Mały teraz znowu chory, chociaż nigdy nie należał do chorowitków i raczej go omijało. a co do zatok, może np. nasivin, choćby ten w najmniejszej dawce dla niemowlaków, jak miałam zatkane zatoki i nie miałam nic innego w domu to wzięłam od Małego, to rewelacyjnie dawał mi ulgę /boże pamiętam te szczęście jak nos się odetkał :D ja już normalnie przyduszona się czułam :p/, a chyba taka dawka zaszkodzić nie może..
męczarnia z zatkanym nosem, i nie ma to jak oddychać bolącym gardłem, wyobrażam sobie

Ostatnia edycja:
heeej :p u nas znowu świeci słońce ;p
wczoraj to mozna było w krótkim rękawku chodzic;O
my dopiero wstałysmy :p:p zaraz bedziemy coś jeść pewnie :D

Cześć

Ja tylko się witam!
Ewa Tobie życzę zdrowia!
mamakruszynki jak tylko możesz to odsypiaj tą noc, biedactwo z Twojej Kornelki, że się męczyła, mam nadzieję, że już bedzie lepiej.
Groszku witamy!
cytrusik niestety facetów to trzeba traktować jak duże dzieci i nigdy nie liczyć, że się czegoś domyślą, nawet tak banalnej rzeczy jak pozmywanie naczyń po śniadaniu. Przecież to krasnoludki robią codziennie....

Miłego dnia wszystkim!
Ja biegnę na uczelnie i wracam koło 19 :-(

reklama
Cytrusik, ja juz wczoraj nie wytrzymalam i zaaplikowalam sobie krople Amelki, czyli slabe dzieki czemu moglam normalnie zasnac. Mam nadzieje, ze jednak lekarz stwierdzi, ze krople dla dzieci nie sa bardzo szkodliwe i pozwoli brac, bo to duza ulga.
Mamakruszynki - wspolczuje nieprzespanej nocki..

Do góry