reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moim zdaniem to NIE jest prawidlowe zachowanie w ciazy !!!!:szok::no:
czemu nie?to normalne ze sie czuje ruchy tak nisko!nic mnie nie boli czuje takie delikane rozpychanie wlasnie w tym miejscu wczoraj tez czulam tak jakby cos mi ''siedzialo'' nad koscia lonowa i ''przeszkadzalo'' dzidzius musi lubic taka pozycje.z break dance napisalam tak dla smiechu.. ale czuje jakby mi cos przeszkadzalo i delikatnie sie wiercilo...no czuje ze dziudzius sie obkreca itp...
pamietam ze z synkiem czulam jakby chcial wyjsc normalnie przez pochwe nieraz

a czemu mowisz nie prawidlowe???
nie prawidlowe to sa chyba plamienia i skurcze???a nie ruchy dziecka:)))widocznie musial sie obudzic i sobie bryka leze juz dlugo i czekam,... i sie doczekalam

Ostatnia edycja:
a ja to w ogóle zrozumiałam że ten 3letni skarb /bo to chyba też synek?/ którego masz w pasku ladies, że to on Cię tak kopie w plecy :szok: i już zbladłam czemu się tak dajesz :-D pozdrawiam dziewczynki, ja tylko na moment wskoczyłam, odezwę się jutro

no tak on mnie kopnal w plecy a ja sie nie daje wlasnie powiedzmy ze zostalam zaskoczona.. maly bawil sie z tata a mi sie oberwalo troche
naszczescie to plecy i naszczescie nie boli..:)
ale jak to juz przerwazliwiona matka , sie zdenerwowalam

aha czyli juz wszystko jasne myszka zrozumiala ze to dzidzius wbrzuszku mnie kopnal w plecy?hehhe
ale zamieszanie:)))

no nie wazne skoro dzidzius pokopal mnie po tej sytuacji to znaczy ze jest ok!:) a ja sie ciesze z pierwszych pozadnych ruchow dzidzi

Ostatnia edycja:
reklama
hehe wiecie co, o tej porze już chyba kiepsko z naszym kontaktowaniem chyba :-D w końcu to tak jakby była juz 22.30 ;-)
hehe no jak widac to prawda ze kobiety w ciazy wolniej mysla:D
ostatnio wlasnie czytalam taki artykul..:) i co do mnie czesto sie sprawdza

Sorryy dziewczyny za zamieszanie:) teraz bede pisala jasniej:) bo w sumie myslalam ze jak napisze''syn'' to bedzie jasne bo jeszcze nie wiem kto mi tam siedzi w brzusiu

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry