Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moim zdaniem to NIE jest prawidlowe zachowanie w ciazy !!!!dostalam kopa wlasnie az podskoczyla gulka na brzusiu i chyba jest ok wogole czuje jakby mi sie tam wiercil i breakdance tanczyl haha pierwszy raz alesie ciesze

czemu nie?to normalne ze sie czuje ruchy tak nisko!nic mnie nie boli czuje takie delikane rozpychanie wlasnie w tym miejscu wczoraj tez czulam tak jakby cos mi ''siedzialo'' nad koscia lonowa i ''przeszkadzalo'' dzidzius musi lubic taka pozycje.z break dance napisalam tak dla smiechu.. ale czuje jakby mi cos przeszkadzalo i delikatnie sie wiercilo...no czuje ze dziudzius sie obkreca itp...moim zdaniem to NIE jest prawidlowe zachowanie w ciazy !!!!![]()
dziewczyny wiecie moze czy uderzenie w plecy ma jakis zwiazek z dzieckiem
moj synek tak uwielbia sie wyglupiac ze jak siedzialam na sofie a on za mna 3 razy przywalil mi kopa w plecy:/

ahas no napisalas to pod moim postem o ruchach ze to jest nie prawidlowe zachowanie w ciazymoja wypowiedz byla kierowana do tego postu....
uchy to normalna rzecz :-)

hehe no jak widac to prawda ze kobiety w ciazy wolniej myslahehe wiecie co, o tej porze już chyba kiepsko z naszym kontaktowaniem chybaw końcu to tak jakby była juz 22.30 ;-)