reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć
Cieszę się z kolejnych tygodni ciąży... one tak szybko mijają:-)
Wczoraj z siostrą zrobiłyśmy mamie niespodziankę. Obie się zjechałyśmy na jej 50 latek z torcikiem bezglutenowym (specjalnie dla niej) i kwiatkami. Rodzice byli zaskoczeni.
A jechało się ciężko, cały czas sypał śnieg....
Pozdrawiam

reklama
Ooo, dzięki Ci Klaudia za wpis o biuście :-D co do wielkości, to się nie wypowiadam :zawstydzona/y:bo wstyd, ale chodzi o bóle, jako, że jestem po przejściach to kiedy przestały mnie boleć piersi zaczęłam się nakręcać :-( a to one kiedyś przestają boleć, zapomniałam :-)

Hej dziewczyny :-)
u nas sypnęło śniegiem..Młody od rana w oknie...on chce na sanki i koniec :-D

a wczoraj poczułam ruchy mojej małej kulki :-) i na pewno to nie były jelita hihi.

Miłej niedzieli życzę :-):tak:

Cześć dziewczynki,w mnie też biało:-) Moja córka dzisiaj pierwszy raz widziała i dotykała śniegu,ale nie zrobiło to na Niej jakiegoś szczególnego wrażenia:-).Mnie dzisiaj jakaś chandra dopadła,i to w sumie nie znam konkretnego powodu:no:Mam nadzieję że jak mężuś wróci z pracy to mi przejdzie,a mam nadzieję że będzie koło 13.
Zachciało mi się dzisiaj rosołku,więc właśnie się gotuję,spróbuje małej dać troszeczkę,nie powinno jej nic być.
Spokojnej niedzieli życzę:-)

Cześć dziewczyny :)
U nas również biało my wczoraj szaleliśmy na śniegu Niko zachwycony śniegiem skakał i robił ślady swoich nóżek w sniegu :) Dzisiaj u nas jeszcze leży duuużo śniegu ale on topnieje i straszna plucha więc raczej z Nikosiem się nie ruszymy z domku bo na kalosze trochę za zimno a zimowych wyższych bucików jeszcze nie zakupilismy dla niego.
Oj dziewczyny ten czas tak szybko leci że właśnie wczoraj sobie tak myślałam że za 2 tygodnie z hakiem będzie połowa ciąży, a pamiętam jak niedawno się witałyśmy na forum i przeżywałyśmy pierwsze wizyty i pierwsze usg.

Ostatnio w ogóle się nie pojawiają ladies i madzikowska wiecie co u nich? czy wszystko ok?

reklama
Hej hej!
U mnie też się robi plucha okropna, chyba tylko mój pies jest zachwycony śniegiem :-p ja dzisiaj idę na Bonda do kina..a tłum pewnie będzie okropny..

aneczka właśnie dawno do nas nie zaglądały..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry