reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się sobotnio:-)U Nas ciemno,leje i wieje,mała obudziła się o 7,otworzyłam oko i stwierdziłam że ciemno więc pewnie koło 5 jest,i kazałam dziecku iść spać:-)Oczywiście średnio mnie posłuchała,i wytargała mnie za włosy:no:(jej łóżeczko jest nad Naszą głową),i cóż było robić,trzeba było wstać.
Muszę jechać dzisiaj do babci do szpitala,ale średnio wiem jak to zrobić logistycznie,mąż w pracy do 23:30,moja mama też w pracy do popołudnia,samochód D zabrał,a ja nie mam z kim małej zostawić,a bardzo bym nie chciała brać jej do szpitala.Liczę że teściowa przyjedzie,to jej podrzucę i pojadę busem.
Dziewczynki czy Was też tak cyce bolą?Mnie na początku nie bolały,a teraz wielkie jak balony i bardzo drażliwe.
Idę na jakieś śniadanko,do później:-)

reklama
mamakruszynki- mnie bolały, swędziały, mrowiły i były napuchnięte, a teraz jakoś od paru dni nic......nie bolą, nie swędzą......trzeba się martwić?:-(
Iśku-wzajemnie, zdrówka i raz jeszcze zdrówka, ja z katarem chodzę 2 tydzień
pozdrawiam sobotnio, pochmurno, deszczowo i depresyjnie:tak:

u mnie też sypie śnieżek :D uwielbiam zimę!
wczoraj podczas oglądania TV poczułam pierwszy raz ruch dziecka, jakby uderzył w ściankę macicy, albo coś takiego. Nie da się tego z czym innym pomylić, mąż od razu rękę do brzucha i on też chce poczuć :D

miłego weekendu Wam życzę :)

w Krakowie deszczowo, ale widziałam wczoraj zdjęcia z Suwalszczyzny, to tam zasypało ;-) ale śnieżek szybko topnieje, ja lubię zimę ze śniegiem, ale nie cierpię pluchy, mokrych butów i nogawek, blee

ja robię sobie weekend w łóżku, jak mi nie przejdzie choróbsko, to idę po weekendzie do lekarza po antybiotyk :-( bo tym kaszlem i katarem wykończę siebie i maluszka :-(

co do piersi, to ja mam takie dni gdzie je odczuwam, trochę pobolewają i są nabrzmiałe, ale dziś na przykład jest ok ;-) jestem nie przyzwyczajona do takich wielkości piersi, więc się śmieję do męża, że mam nadzieję, że mi wrócą do mojej wielkości po ciąży i że nie staną się zbyt obwisłe, ale to podobno zależy od właściwości skóry ;-)

Cześć Brzuchatki!

Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu bo jak zwykle będę zabiegana i pewnie nie będzie czasu na kompa. U nas śniegu brak...niesty...julisia i ja nie możemy sie już doczekać- uwielbiam prawdziwą zimę ze śniegiem :) Poza tym ok. Katar chyba alergiczny mnie męczy od wczoraj, a poza tym dziś wziełam ostatnie pól tab. duphastonu i koniec z tym badziewiem! :-) Mam nadzieje, ze również z mdłościami! Choć odpókac i tka jest lepiej na szczęście.

Uważajcie na siebie i brzuszki!

Cześć dziewczyny :-)
U mnie piersi zrobiły się ogromne, mąż się cieszy heh;-) ale na szczęście przestały boleć, bo wcześniej to dotknąć nie można było... ja też męczę się z katarem już z trzy tygodnie i tak zależy od dnia raz lepiej, raz gorzej:confused:
We Wrocku też pada śnieg z deszczem a ja biorę się za sobotnie porządki :dry: bo w tyg pracuję i sprzątam tylko tak pobieżnie....
Mąż pojechał do swojej babci coś tam naprawić a ja biorę się za mietłe :sorry:

Miłego dnia

reklama
Witam się sobotnio i ja ;-)
W Warszawie sypie śnieg, biało za oknem ale wieje okropny wiatr i jest 0 stopni więc to żadna przyjemność wychodzić z domu dlatego nie zamierzam :-p
Smile ooo dzięki, to chyba się następnym razem za takimi rozejrzę jak mówisz, że są lepsze. Ja brzuszka już trochę mam ale troszkę mi ta guma się zsuwa :-(
myszka Wiadomo jak to jest z ubraniami. Cena nie jest równa dobrej jakości..ja to nawet teraz nie chodzę bo zewsząd mnie zaczynają otaczać obcisłe sylwestrowe sukienki, w które bym nie weszła :-p Ja np swój ukochany sweter kupiłam w lumpie za 30 zł a dodam, że jest dobrej firmy( nie ma jej w PL) i jest z angora i kaszmirem ;-)

Co do piersi to ja też mam większe..czuję się aż nienaturalnie. A pamiętam czasy jak byłam płaska jak deska a wszystkie koleżanki miały i zazdrościłam haha :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry