reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!

Pchła oj współczuję przeżyć. Odpoczywaj na pewno bedzie wszystko ok!

Shy zdrówka życzę, trzymaj się.

U nas OK.FIfi w przedszkolu :)
Ja wczoraj znowu czułam moją kulke :) na razie delikatne ruchy ale to już coś :tak::-D

reklama
tak tak dziewczyny zaopatrzyłam się w chusteczki :-D, przecież jak ona wierszyk w domu mówiła to ja płakałam a co dopiero taki pierwszy ważny występ ech... oczywiście wzięłam aparat ze sobą, muszę uwiecznić te chwile ;-)

mamakruszynki - pamietam jak Maja powiedziała pierwszy raz mama, dokładnie w wigilję, siedziała na łóżku my sie ubieraliśmy i ogólnie takie zamieszanie a ona tak spojrzała i krzyknęła mama jakby chciała dać znać, że mamy o niej nie zapomnieć... popłakałam się jak głupia!

Dotkass - u nas dziś rano -4 było , śniegu nadal nie ma za to świeci pięknie słoneczko

Pchla_Szachrajka - kochana zobaczysz jeszcze milion dziwnych bóli będzie cię dopadać, jak rozrasta się macica i dziecko, to miednica boli, całe biodra, a jak już główką obróci się w dół to wszystko będzie cię ciągnęło! Skoro po nospie przeszło to znaczy, ze nie było nic poważnego, jak to mówi mój gin "kobieta powinna narzekać na bóle w ciąży bo to znaczy że wszystko się rozwija prawidłowo" czego i tobie życzę

Shy -zdróweczka życzę

Cześć dziewczyny:-)

U nas weekend róznie sobota mała kłótnia:baffled:, niedziela za to super... byliśmy na zakupach, kupiłam sobie cieplejsze buty na zimę... a później odwiedziliśmy znajomych:-)

ankzoc to udanego, wzruszającego pasowania... chusteczki wskazane :-)

Pchla bądź dobrej myśli, napewno to macica daje znać o sobie...

Shy zdrówka

aaa i jeszcze przed chwilą szef przedłuzył mi zlecenie do końca kwietnia, czyli tak jak chciałam żeby dostać macierzyński... super początek tygodnia:-D

hej dziewczyny :D
jakoś nie miałam w weekend weny zeby pisac :p wąłsciwie cały czas nie mam :(

ale mam pytanie do was, albo do Dotkas??
pisałyscie kiedys ze swoje dzieci czymś smarujecie na noc jak są chore zeby sie wygrzały, mozecie podać nazwe tego ?? a to działa jak sie ma katar ? hyhy :D:D

ankzoc, u nas o 7 było -6 st, jest piekne słoneczko i śnieg lśni, jest cudownie, zaraz idziemy na powietrze, tzn zaraz, koło południa, pewnie :tak::-) chociaż Amelcia już mnie ciągnie

Iśku,
grzeją, ale nie na maxa, Amelcia chodzi do przedszkola, które znajduje się w budynkach kościoła, a ksiądz jak to ksiądz- oszczędności...pani dyrektor grzeje sama piecykiem w sali i w sali jest ok, ale jak się wchodzi to zimno strasznie...brrrr

h
ale mam pytanie do was, albo do Dotkas??
pisałyscie kiedys ze swoje dzieci czymś smarujecie na noc jak są chore zeby sie wygrzały, mozecie podać nazwe tego ?? a to działa jak sie ma katar ? hyhy :D:D
pulmex baby pulmex.jpgsię maść nazywa...rozgrzewa i pomaga oddychać, nosek jak Ami ma katar smaruję maścią majerankową masc_majerankowa-500x500.jpg (skronie, nos, pod oczkami, tu gdzie zatoki i katar lubi się kumulować) pięknie schodzi katar :tak:

Nef fajnie, że mimo pogody wypad do Krakowa się wam udał.

U nas w przedszkolu jeszcze pasowania nie było, ale za to w weekend mieliśmy możliwość podziwiania naszej Tosi na dużej "scenie" (a właściwie na macie).

Razem z grupą dzieci występowała w sobotę na pokazach z okazji rozpoczęcia mistrzostw europy taekwondo. Musze wam powiedzieć, że razem z ulubionym mężem mieliśmy większą tremę niż ona - kilkuset zawodników, 400 osób na trybunach a nasza Tosia do wszystkich się uśmiechała i machała łapką.

Powiem wam, że zrobiła taką furorę, że pół ekipy Rosji robiło sobie z nią potem zdjęcia, w sumie jako ta najmłodsza z dzieci to została trochę taką maskotką imprezy:)

a smarujesz tylko na noc ??
zdrówka dla Mai zatem, a smaruję też w dzień, pod warunkiem, że Amelcia siedzi w domu :tak:

katarinna
, super, gratulacje dla Tosi i dla dumnych rodziców :-)
Dotkass to rzeczywiście nieźle oszczędzają :tak: też stosuję maść majerankową, ale zawsze tylko pod nos, dobrze wiedzieć o tych skroniach itd :tak:
ona jakby rozgrzewa, rozpuszcza, kiedyś też smarowałam tylko pod nosem, ale jak kiedyś sama spróbowałam zauważyłam, że męczy mnie ten zapach i ciężej mi oddychać, więc teraz smaruje tylko powyżej, żadko pod :tak:...dopiero zauważyłam, że napisałam skronie...nie wiem dlaczego, bo nie smaruje, chodziło mi o czoło nad noskiem pomiędzy oczami :tak::-D

reklama
wiecie co myslałam dzisiaj ze padne... kupilismy wczoraj Mai rajstopki w selgrosie i dzisiaj wstaje chce jej zakładać odpakowuje i :confused::confused:, na opakowaniu (oczywiscie nie dało sie rozpakować przed kupieniem) rozmiar 74-86 cm, moja Maja ma 79 cm a rajstopy są właściwie długości jej od ramion do stóp :wściekła/y::wściekła/y: aż mam ochote tam jechać i im to pokazać, bo płace za coś a dziecku nie ubiore bo to będzie dobre na nia chyba za 3 lata :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry