Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krolewna, współczuje![]()
ja również na noc Filipa smaruję pulmex baby pod nosek maść majerankowa.
i rewelacyjną sprawą na suchy kaszel jest herbata majerankowa. Powiem Wam że bardzo szybko widać poprawę i się dziecko nie męczy

Amelcia ani razu nie miała antybiotyku, a katarki zaczęły się w sumie właśnie jak zaczęła chodzić do przedszkola, zresztą jak posżła po raz pierwszy to równo m-c później złapała ospę, z czego ja akurat bardzo się cieszyłam :-) na szczęście przechodziła ją bardzo spokojnie 

Termometr pokazuję -6c . Śniegu jeszcze sporo, chociaż już trochę stopniało...
. Ja też zauważam, że ciąża na głowę mi się rzuciła. Wczoraj pomyliłam herbaty dla mnie i dla gościa jakiego mieliśmy (bidulek nie upomniał się, że dostał owocową, zamias earl gray, a ja się zorientowałam po kilku godzinach:-)), ale oczywiście winę zrzuciłam na męża
. Ten gość to był brat mojego męża i wiecie co, też zaciążyli, tak więc jak pęcherzyk okarze się pełny to różnica między kuzynami będzie 2,5 miesiąca - super. Tylko jakoś babcią będziemy musieli się dzielić
. Na szczęście szwagierka ma jeszcze swoją mamę, bo moja to już zajęta dwójeczką
.
. Pewnie pomogły też wyciskane w domu soki warzywno-owocowe, ale to nie ukrywam zajmuje trochę czasu, tak 1,5 godziny co 2 dni.
wstanie z łóżka to była masakra