Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak okropny szkielet ryby ktory sie ruszal.. jakis horror..ale ja trzymalam go w akwarium i nie chcialam oddac..
on sobie plywal....
haha
nigdy nie zapomne tego snu...

przepraszam, ale napisałaś to w taki sposób, że nie mogłam się nie uśmiać dokładniepscółka i spółka - no kochana to tylko się cieszyć trzeba!
:-)gratuluję...a ja jajkami się opycham, więc spokojnie możesz nie jeść, będę jadła za nas dwie :-)a ja muszę wam się pochwalić, że własnie po 4 m-cach dziś zjadłam pomidora boshe jaki był pyszny...
no i odkryłam po czym wymiotuję... po jajkach, dziwne co?? nie mogę jeść jajecznicy ani sadzonych :-(
no dziwne.. ale jajka rzeczywiscie zwlaszcza w postaci jajecznicy czesto sprawiaja ze czuje sie mdlosci....a ja muszę wam się pochwalić, że własnie po 4 m-cach dziś zjadłam pomidora boshe jaki był pyszny...
no i odkryłam po czym wymiotuję... po jajkach, dziwne co?? nie mogę jeść jajecznicy ani sadzonych :-(
DZIĘKInie matw sie na zapas a po czym poznalas ze masz infekcje? jezeli masz taki grudkowaty sluz..no to pewnie jest grzybicaDzięki dziewczyny za rady, dziś nie ma szans na wizytę u mojej ginki, ale będę dzwonić jutro. Zapytam ją co ona o tym myśli i czy mam pojawić się wcześniej. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze...Martwię się o tego mojego ruchliwego okruszka! Buziaki dla was na dzień dobry;-)