• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja się nie martwię w ogóle, tzn nie jakoś świadomie, ale sądząc po tym śnie, to w mojej podswiadomości są jakieś obawy, co oczywiście uważam za normalne ;-)

Pscółka, ja również z tych co wierzą, że sny sprawdzają się na opak, MUSI być chłopak :-)

reklama
Kruczka wiesz że ja w ciąży z Kornelką miałam identyczne sny:-) Teraz się tak nie boję,bo mam praktycznie wszystko.Muszę kupić łóżeczko i wózek podwójny.A i z tym nie ma pośpiechu,bo w razie czego mam kołyskę,tyle że z różową pościelą:-)

hej Dziewczyny!

Wpadłam życzyć Wam miłego weekendu ;-) ja spędzam go przy książkach, ale to nic, po egzaminie zamierzam poleniuchować w każdy możliwy weekend ;-)
ja nadal nie odczuwam kopniaków, chyba muszę użyć sposobu "położyć się na lewym boku i zjeść coś słodkiego" ;-) ale za to mam wrażenie, że pomału wracam do zdrowia, kataru prawie brak, kaszel też jakby minął, oby to przeziębienie się odczepiło ode mnie na zawsze ;-)
Kruczka myślę, że obawy są normalne, każdy ma obawy przed nieznanym ;-)też miałam dzisiaj sen, ale był odjechany, w temacie remontów, że mąż powyburzał wszystkie ściany w łazience, a łazienka świeżo po remoncie, więc nie wiem o co chodziło ;-) może jestem już zmęczona tymi remontami ;-)

Miłego weekendu! ;-)

moniczka wszystkiego dobrego, oby szybko powrócił dobry nastrój:tak:

ja dosyc, że mam tyle problemów ostatno to jeszcze mnie teraz szef tak wq...ł, że mam ochotę sie popłakać w pracy, jakbym mogła to bym wyszła ale musze sie jeszcze przemęczyc do końca roku:angry:

Hej mamuśki!

Kruczka Mi się śniło też, że zaczęłam rodzić i nie miałam nic a mój M zamiast na porodówkę to do h&m'u mnie zabrał kupować ubranko ale kupiliśmy tylko jedno i dziecko zostało w nie ubrane po wyjściu z brzucha haha:-p
krolewna Zdrówka życzę
moncia Mam nadzieję, że zły humor przejdzie jak tylko zobaczysz swoją córcię na scenie :tak:
margot Powodzenia! Będę trzymać &&&&
Oliwka Dasz radę, do końca roku już nie tak daleko. Trzymaj się dzielnie! ;-)

margot87 - powodzenia ;-)

Oliwka 36 - przytulam cię kochana, przykro mi, że tak wszystko na raz zwaliło ci się na głowę

Iśku - tak teściów mam super, a najlepsze że zarówno oni jak i moi rodzice to by sobie Maję co tydzień na weekendy brali :-D... Wracając do tematu tzw urlop rodzicielskiego jak to pieknie go nazwali, mama najpóniej do 14 dni przed porodem musi się określić, więc niby nas to nie obejmie! A z drugiej strony to zastanawia mnie fakt bo coś wczoraj mi się obiło , że pół roku 100% płatne a kolejne pół 60% więc może ta opcja będzie dla nas?? hmmm sama nie wiem skoro to ma wejść od września!

cześć kochane,

dziś humor mam już lepszy, a to w Wasza zasługa, dziękuję Wam bardzo, bardzo...już dawno nie otrzymałam tyle wsparcia na raz ile dostałąm od Was w kilka godzin...dziękuję usta_www.gif

aaaa, tylko żeby wygrać w lotka trzeba grać, a jak tak gram i nie gram, albo zapomnę, albo za daleko, zawsze coś...zresztą szczęścia w grach losowych nie mam :dry: ;-)

aneczka, zdrówka dla Nikosia :tak:

A moja sygnature raz widac a raz nie nie wiem czemu :p
ja widzę cały czas, pewnie wolniej Ci się wczytuje :tak:

Jak mojemu K opowiedziałam to, to powiedział, że znowu mam jakieś sny z dupy :-p
:-D:-D:-D...a co do snów, teraz coraz częściej będziemy miały "pokiełbane" sny ;-):tak::-D

miłego dnia

Hej Dziewczeta,

Kurcze tak sie wkurzylam, zadzwoniono do mnie wczoraj z kliniki i odwolano moje polowkowe dzisiejsze:(((Musze czekac tydzien lub isc do innego lekarza w poniedzialek:(Tak sie juz nastawilam, ze zobacze Malenstwo a tu nici...

Tez tak macie, ze chcialybyscie zobaczyc ze wszystko na pewno wszysko NA PEWNO jest dobrze? Czy tylko ja jestem taka rabnieta.../
Zabieram sie za nadrabianie was xx

czesc dziewczyny
widze ze smutno cos na watku..
bardzo mi przykro ze kolejne dzieciatko trafilo do aniolkow....:((
po takiej wiadomosci wczoraj nawt nic mi sie nie chcialo juz pozniej pisac na forum...
smutne to bardzo:(:(

widze ze u niektorych mamus panika nastala..
tasiora miala wczesniej problemy
z krwiakiem bodajze.. wiec jak widac od poczatku nie bylo u niej wesolo
nie martwcie sie ! jezeli wszystko jest ok!

dotkass glowa do gory! zawsze po burzy przychodzi slonce... uwierz wiem cos o tym:))
sama niedawno bliska mi osoba miala bardzo zla sytuacje.. wrecz tragiczna bym powiedziala..
a teraz jej sie wszystko ulozylo..:)
tobie tez sie ulozy, ciesz sie tym co masz.. masz wspanialego meza , corka i dzidzie w brzuszku
reszta jakos sie ulozy

lenka
gratuluje ruchow!

oliwka , aaa19
podpisuje sie pod tym! jako mloda mama 1
mi to ze urodzil sie nasz synem pomoglo nie zaszkodzilo:) zmienilam sie i stalam sie zupelnie inna osoba ! dziecko daje ci energie i sile do zycia!:)

anka
ja w 1 ciazy mialam non stop jakas grzybice czy zapalenie i nic sie nie stalo dzidziusiowi...
nie wiem czemu mialam... teraz naszczescie nic nie mam i sie bardzo ciesze..
ale jak mowie synek caly i zdrowy
jednak sa infekcje ktore moga zaszkodzic np infekcja pecherza..
kruczka
ja w ciazy mialam tak glupie sny ze lepiej nie mowic...:)raz mi sie snilo ze rodzilam na porodowce , meczylam sie strasznie i urodzilam szkielet ryby...:O:O
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
krolewna ​zdrowka!!!!!!!duzo zdrowka!!!!!
pchla ja juz tak nie mam, czuje ruchy wiec dzidzius sam daje mi znac ze jest ok, ale jak nie czuje to mam juz leki i obawy... ale to normalne...niestety
ja nie moglam sie doczekac usg polowkowego ale teraz wcale mi nie spieszno do niego po 4 dni po tym moj synus ma zabieg...:(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry