• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
oj dzieje ale nie jest to miłe i czasem się zastanawiamy co robić i jak sprawy rozwiązać by jak najlepiej było dla dziecka

wczoraj byliśmy w wielkim szoku co to się dzieje i jak pomóc takim dzieciakom ale nie będę was tym obarczać

Obiad na jutro potrzebuje :-p:-D

ja chyba zrobie spagetti...wczoraj pozarlam cala czekolade z truskawkami i mam wyrzuty sumienia. Powiedziala R ze w tym tygodniu zadnych slodyczy oprocz owocow...:no:

ladies wlasnie zauwazylam na liscie-wiesz, ze tego samego dnia mamy termin?:happy2:

Cześć :)
Kruczka mnie w poprzedniej ciąży prześladywały sny się że biorę ślub z moim mężem i zawsze było coś nie gotowe a to sukni nie miałam, a to goście stoją a o orkiestrze zapomnieliśmy itp itd a byliśmy już ponad rok po ślubie :-) Ty się tymi snami nie przejmuj poczekaj aż się erotyki zaczną.... ;-):-D
dotkass mnie wczoraj też jakieś smutasy złapały ale mąż mi tabletki na nie przyniósł w postaci WZetki, bajaderki i ptysia po czym skontrowałam te słodkości grejpfrutem i paczką popcornu :szok:taka mnie słabość ogarnęła :-D
Tasiora
[*] :*
Pchła ja na szczęście czuję codziennie maluszka więc to mnie bardzo uspakaja, z resztą nie dopuszczam do siebie myśli że coś mogłoby być nie tak :tak:ale podejrzeć na USG bardzo chętnie w każdej chwili :-)
ladies mi się kiedyś śniło że małego konika urodziłam.. :baffled:

witajcie!

Tasiora, okropnie smutna wiadomosc od Ciebie :-( bardzo mi przykro, wspolczuje wraz z Toba ...trzymaj sie i nie poddawaj, caluje mocno

Dotkass, smutno mi ze dola zlapalas :-( mam nadzieje ze juz niebawem wyjdziesz na prosta i promyczek slonca sie pojawi, otuchy wysyłam!!

aneczka, buziaki dla Nikosia :-* biedaczek! przytulam mocno i zdrowka zycze

ankzoc, wow! to sie byczysz :-) super! zaraz do swoich tesciow zadzwonie spytac czy sie za wnukiem nie stesknili ;-)
ale fajnie ze swiatecznym bonusem :-)

moncia, uszy do gory!! zobacz jak masz fajnie... nosisz pod sercem wymarzonego synka....czujesz jego ruchy....ja wciaz czekam az moje dziecko zacznie sie ruszac i doczekac nie moge...
powodzenia na przedstawieniu!

Isku, ja tez od wczoraj mysle o tym 12 miesiacznym macierzynskim... :happy:

Oliwka, pocieszylas mnie ze Ty tez nie czujesz wyraznych ruchow jeszcze ...

zonqa, udanego przyjecia urodzinowego i buziakow moc dla Jubilata!!!

pchła, a to pech z tym odwolanym usg :-( przykro mi

ja tez jakos meza ostatnio ciut zaniedbuje.... jak mu zrobilam kawusie z bita smietana i czekloada i zanioslam pod prysznic to az uwierzyc nie mogl :-p byl uszczesliwiony i radosny na reszte dnia ;-) musze jakos lepiej sie starac :zawstydzona/y:

gdzie cytrusik sie podziewa ja sie pytam, he??? halo, hop hop, kochana odezwij sie!!

zonga - a to na jutro, to odpada:-D ja często na imprezki robię szaszłyki, a zamiast mięsa można dać gotowe pulpeciki z indyka, tańsze, a dużo ich w opakowaniu.

A tak żeby można było się pobawić przy gotowaniu to proponuję pizze, albo mini pizzerinki, każdy może ułożyć swoją kompozycję smakową. składniki można kupić różne, ale w małej ilości, bo tego dużo nie schodzi:-D.

yoohoosek U mnie najlepsze jest to, że mam wszystko wybrane tzn takie większe rzeczy jak łóżeczko, komoda, leżaczek ale jeszcze nie kupione:-p
ankzoc Mi sam pomarańczowy nie bardzo smakuje ale jest taki napój Hortexu chyba pomarańcza- mango MNIAM MNIAM :tak:
zonqa Chyba knor ma takie saszetki z przepisami i są do zrobienia nuggetsy ( Filip pewnie lubi takie smakołyczki :-p ) a domowe to wiadomo, że 48365643 razy zdrowsze niz z Maca. Obok masz saszetke z sosem chyba sa dwie opcje do wyboru. Mi bardzo smakowały :tak:
Pianka Haha oo nie teraz konik..co się z nami dzieje w ciąży? :-p

Ja dodam, że w snach nie rodziłam żadnych zwierzaków ale śniło mi się, że koleżanka robiła mi USG ( włamałyśmy się do gabinetu gina) i moje dziecko miało aparat ortodontyczny już w brzuchu haha :-p

Odnosnie glupich snow...wlasnie sobie przypomnialam moj z poprzedniej nocy...Tutaj w Irlandii dosyc powszechne bylo posiadanie dzieci z dalszymi kuzynami i na kazdej wizycie pytano mnie, np. czy jestem w ciazy z kuzynem:crazy:
No i snilo mi sie, ze to dziecko faktycznie mam z kuzynem, boshhh co za masakra...:baffled:

reklama
Pianka - ja już erotyki miałam i jakoś przeszły :-(. ja mam jeszcze koszmary związane z zespołem w którym tańczyłam, że nie zdążyłam się przebrać, że butów czy jakiejś części stroju nie mogę znaleźć, że kroków nie pamiętam... a z zespołu wypisałam się jak miałam 18 lat!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry