pscółka i spółka
Fanka BB :)
uwielbiam Wasze sny
ten poziom absurdu jest powalający
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to teraz chyba nie wyrobię...narobiłaś mi takiego smaka, że będę musiała się ogarnąć i iść choćby po czekoladę do sklepudotkass mnie wczoraj też jakieś smutasy złapały ale mąż mi tabletki na nie przyniósł w postaci WZetki, bajaderki i ptysia po czym skontrowałam te słodkości grejpfrutem i paczką popcornutaka mnie słabość ogarnęła
![]()
a tak mi się nie chce 
Ja dodam, że w snach nie rodziłam żadnych zwierzaków ale śniło mi się, że koleżanka robiła mi USG ( włamałyśmy się do gabinetu gina) i moje dziecko miało aparat ortodontyczny już w brzuchu haha![]()

no nie mogę 
. ja nawet nie lubię dłubać w udkach kurczaka
zonqa będzie dobrze, napewno dasz sobie radę...ja uwielbiam jak ktoś przyjeżdża i mogę poromansować z garnkami w swojej kuchni ;-):-)przeraża mnie jutrzejsze zamieszanie a co lepsze nie mam nic kupionego i w ogóle pomysłu co z tym fantem zrobić i jeszcze muszę upiec tort buuu![]()

głowa boli nadal i czuję się jak zombie
ja w każdym razie przebieram nogami do połówkowego..
Najyżej potem mam termin za kasę jeśli będe niezadowolona. Choć wolałabym te pieniądze na potrzebne rzeczy dla maleństwa przeznaczyć...
Uszy do góry i cyce do przodu! Wszystko będzie git!
co do jajników to nie wiem- mnie raczej boli cos innego...nie wime jak bola jajniki
, ale czytam Wa sna bierząco- uważajcie na siebie i miłego dnia Waszystkim życzę!