• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja ostatnio przejadłam się plackami tu teściowej (robi najlepsze na świecie) z gulaszem i surówką z kiszonej kapusty, pyyyyyyyychota!!!!! Oczywiście zjadałam o dużo za dużo :-):-)

Co do języków i dzieci, to mam w pracy znajomego francuza, jego żona jest polką, rozmawiają ze sobą po angielsku i fajnie rozwiązali sprawę z córeczką- jak on jest z nią sam mówi do niej po francusku, jak ona sama to po polsku a jak są razem to po angielsku. Mała ma ponad dwa lata i podobno nieźle podchwyciła wszystkie trzy języki, ale bardzo ważne jest, żeby zrobić tego typu podział, bo jak się raz mówi tak a raz tak to dziecko nie czai o co chodzi (pewnie później jak jest starsze to nie ma problemu żeby wytłumaczyć, ale oni zaczęli tak od samego początku).

Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy:) chciałabym sie do was dołączyć. Termin mam na okol14 kwiecień:) to jUz jest 18 tydzien i nie mogę sie kwietnia doczekać:)

Dotka, tak kochana, czytalam Twoja pw z adresem strony, dziekuje Ci :happy: tylko jakos zupelnie nie mialam czasu, nawet nie pomyslam ze juz tak preznie dziala ;-)

o plackach ziemniaczanych wczoraj mezowi mowilam, ze PRAGNE! ;-) powiedzial ze w wee dla mnie zrobi :-) ja lubie takie ze smietana i sola

iza876, witaj :happy:

wrocilam z obiadu..... belgijska goraca czekolada z bita smietana i posypka ze StarBucksa ...oblednie pyszna!

reklama
Witam Was Kobietki!!!
I ja chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 18.04.2013 r. więc jestem w 17 tyg. Mamy już córeczkę 16-miesieczną.
Dodam że poczytuję Was już od dawna praktycznie od początku, ale dopiero teraz zdecydowałam się dołączyć. A dlaczego? Z powodu plamień i krwawień na samym początku. Na szczęście już jest dobrze. Dodam ze nadal karmie starszą córę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry