Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nie tego już za wiele z tymi plackami. Oliwka jeszcze TyNa jutro postanowione na obiad placki bo nie wytrzymam
![]()

witam nowe kwietnióweczki, zapraszam do pisania z nami, zresztą jak już napisałyście jeden post to już poooooleeeci ;-) dopisuję Was do listy :-)
a ja zjadłam tyle, że ledwo się hamuję, by nie zjeść więcej, po cichu liczę, że R nie zje wszystkich, które zostały dla niego i jednak jeszcze będę mogła wepchnąć je w siebie, tymbardziej, że nasza Kropeczka mi teraz bulgocze jakby wołała: "matka dawaj jeszcze, co jest?" ;-)
![]()
no nie tego już za wiele z tymi plackami. Oliwka jeszcze TyNa jutro postanowione na obiad placki bo nie wytrzymam
![]()

no ja to teraz taki pasibrzuch jetem, że aż sama sie sobie dziwię;-) i jak piszecie o jedzonku to mi slinka cieknie

nadrobić na bank nie, chyba, że będziesz po nochach siedziała...jak nie piszemy ;-)Witajciedziękuje za miłe przyjęcie
ale szybko lecicie z tematami
starałam sie trochę poczytać ale nie dam rady
![]()

Ja dziś miałam gołabki, mój tatuś zrobił i nas zaprosił. Jutro mam rybę, albo knedel czeski z miesem w sosie i kapustką zasmażaną z grzybkami, już mi slina leci, jak mojemu psu bokserowi :-)
i do pasty prażynki, bo mi się zachciało
zestaw wypoczynkowy normalnie.
zresztą, czego ja bym nie zjadła 
Dobrze powiedziane, czego ja bym nie zjadła ;-)zresztą, czego ja bym nie zjadła
![]()