• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ella = coś jest na rzeczy, bo mnie też głowa boli. zdrzemnęłam się, ale nie pomogło:-(

ankzoc - mój fika po zupce wiśniowej:-D, ale pod ręką jeszcze nie czuję:-(

Bishopka - kapustę zasmażaną uwielbiam, jest na mojej short liście rzeczy do nauczenia się gotować:-D

iza - nie wiem dlaczego, ale ja w ogóle jeszcze nie jestem na etapie kupowania czegokolwiek dla maluszka:-(, ale podrzuć jakiś link jak możesz z pewnością skorzystam

reklama
Myszka biedna Twoja córunia, ucałuj ją ode mnie

ja na razie też jeszcze nie myślę o wyprawce, chyba zacznę w styczniu robić pierwsze zakupy
M wybył pograć w piłkę, dzieci wykąpane zaraz do łóżek a ja siedzę na bb i nadrabiam. Nos już mam taki czerwony, ale chyba dobrze że wzięlam ten antybiotyk, czuję się o wiele lepiej, tylko otrivin przestał działać ale poczekam aż pójdę spać.

Pscółko, jak będziesz chciała wiedzieć jak się taką kapustę robi, a jest to bardzo proste, to służę poradą :-)
Piszecie, że j&j uczula, a ja Wam powiem, że mój młody miał uczulenie na Penatena, a na j&j nie miał, za to młoda miała na johnsona :baffled: a ja mam uczulenie na Lenora :szok:, znaczy nie mogę w nim płukać tylko bielizny, inne mnie nie drażni.

hejka dziewczyny :) witam nowe kwietnioweczki :-)

wpadłam na chwilę zobaczyć co nowego. *,* tak mnie głowa boli że zaraz mi wybuchnie chyba ;/
dziś na obiadek sobie zrobiłam gofry z bita śmietana :D tak mi brat smaka zrobił wczoraj że musiałam, a przecież powinnam się ograniczać ze słodkim bo mam podwyższony cukier :c
miłego wieczoru i weekendu ;*

Dziewczynki a ja wróciłam z przedstawienia i powiem wam że pięknie to wyszło...
yes2.gif
Oczywiście bardzo się wzruszyłam(zresztą nie tylko ja) i chusteczki się przydały...
wink2.gif
no i faktycznie nastrój mi się poprawił...

A to moja córeczka w roli Polski...
biggrin.gif

spyzyf.jpg
zn7nnm.jpg
x4pwdj.jpg

moncia110 piękną masz córę i jaka poważna, widać że wczuła się w rolę. Mała aktoreczka Ci rośne, brawo.

A odnośnie uczulenia powiem Wam że jak zaszłam w ciążę to zaczął uczulać mnie balsam z Johnsona i musiałam odstawić bo cała skóra na nogach i ramionach mnie swędziała. Teraz używam tylko oliwki z bambino a do twarzy tak samo krem z bambino. Hmm ciekawe czy malutkiej będzie ta firma pasowała, skoro brzucholek dziennie smaruję :tak:

Jejku nie było mnie tylko jeden dzień a tu cała książka napisana. Trochę mi zajęło przeczytanie wzystkiego, jednak niestety nie dam rady każdej odpowiedzieć.
My dziś nalataliśmy po tych lekarzach Niko jak tylko widział że zbliża się do niego jakiś lekarz zaczynał płakać biedaczek mały tyle musiał znieść przez te dwa dni. Ale najważniejsze że okazało że do jelitek przyplątało mu się jakiś paskudny wirus. Jak gorączka znowu wzrośnie do 40 stopni to musimy jechać do szpitalu na oddział ale narazie ze względu na to że dużo dziwnych wirusów w szpitalu też to nas zostawili w domku. Dziś pierwszy raz od 4 dni dziecko zawołało coś jeść bo prawie nic nie je tylko picie. I wreszcie ma gorączkę trochę niższą.
Jestem padnięta po całym dniu latania po lekarzach, więc jutro postaram się nadrobić i odpowiedzieć wszystkim po kolei :)
Buziaczki i miłej nocki :)

reklama
Witam nowe kwietnióweczki:-)
Myszka,anczeka852 współczuję Waszym maluszkom,biedactwa się nacierpią.Dużo zdróweczka dla maluszków.
moncia110 ale Ci aktoreczka wyrosła,śliczna dziewczyna:-)
Idę wyrolować męża,bo chciał się iść kąpać,ale jeszcze gdzieś sobie poszedł,więc pójdę pierwsza:-)Dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry